Webcam Jahorina - web kamere sa pogledom na ski stazu

powered by VIP JAHORINAdotORG


Ski centar Jahorina
WEB kamere na Jahorini

Jahorina Live - dobrodošli u svijet Jahorine uživo !! Profesionalne web kamere sa pratecom opremom su instalirane po cijeloj Jahorini, tako da sami mozete vidjeti kakvo je stvarno stanje na Jahorini. Osim toga, u jahorinskom forumu WEBCAM Forum mozete o svim pitanjima vezanim za web kamere i pozicije raspravljati.
Uživajte !!!Vrh Jahorine

Webcam Gola Jahorina pokazuje svu ljepotu Jahorine i stacionirana je na samom vrhu, na nadmosrskoj visini od 1900m, na Goloj Jahorini na izlazu 6sjeda Poljica. Na kameri se vidi, naravno ukoliko vremenske prilike to dozvole, 6sjed Ogorijelica, dvosjed Ogorijelica, djelovi staze Ogorijelica 1 i 2. Zbog extremnih snjeznih uvijeta koje vladaju na ovoj visini i na Goloj Jahorini, veoma je tesko odrzavanje kamere, te je moguce da kamera sa vremena na vrijeme bude offline
Inace je kamera u funciji tokom dana - od svitanja do sumraka

Webcam Gola Jahorina, vrhNOVO! HD Panorama Jahorine!

Postavili smo jednu panoramsku kameru na Hotel Termag, koja nam daje skoro savrsenu HD sliku cjelokupnog platoa Poljica sa 6sjedom i 2sjedom Poljica, kao i liftom, te baby liftom. Ova kamera ujedno i pokazuje Vam trenutne vremenske prilike (ili neprilike) na Jahorini. Nadam se da cete uzivati slikama koje nam pruza 360° Weather Livecam Jahorina. Kamera aktivno snima od izlaska do zalaska sunca.
HD Panorama Jahorine


Kamera 1, Rajska dolina

Webcam 1 nalazi se na objektu Rajska Vrata gleda direktno na stazu "Rajska Dolina" na Jahorini. Ova vrhunska kamera je postavljena na idealnom mjestu i može se dobiti u potpunosti slika cijele Rajske doline, kao i platoa ispred planinske kuce Rajska Vrata.
Planinska kuca Rajska Vrata je nastala kao proizvod ideje o postojanju jednog mjesta na Jahorini u kojem ce se okupljati zaljubljenici ove planine da, u ugodnom ambijentu i uz vrhunsku hranu i pice,uzivaju u druzenju.

Webcam Jahorina Rajska dolina

Kamera 2, Ogorijelica

Jahorina - Web Cam 2 je smješten na Hotelu Košuta. Pogled ka mjestu starog dvosjeda a sadašnjeg šestosjeda Ogorijelica 1 kao i pregled skoro cijele staze Ogorijelici 1. Sa lijeve strane vidi se, doduše kroz ovaj lijepi bor stazu Ogorijelica 2 kao i sama žica Ogorijelica 2. Po lijepom vremenu se vide obje staze sa malim prekidima skoro do vrha !!!

Webcam Jahorina Ogorijelica

Kamera 3, Poljica

Jahorina - Web Cam 3 ima fenomenalan pogled ka centralnom dijelu Jahoine - Poljica. Na slikama se vidi skoro cijeli plato Poljica sa novosagradjenim šestosjedom, vec postojecim dvosjedom i liftom koji vozi do naselja Šator.Samim tim se vidi i donji dio staze Poljica. Prelijepa panorama Jahorine. Webcam Jahorina Poljica

Kamera 5, Ogorijelica 2

Jahorina - Web Cam 4 pozicionirana je direktno uz stazu Ogorijelica 2 gdje se nalazi i dvosjed. Kamera je postavljena na vikendicu Zlatko, koju i preporucujemo svim onima koji zele smjestaj direktno uz ovu veoma popularnui stazu izmedju dvosjeda i setosjeda Ogorijelice 1 i 2

Webcam Jahorina Ogorijelica 2

Poluautomatski mjerac visine snijega

Jahorina Webcam kao mjerac visine snijega sa pogledom iza vikendice M&M u vikend naselju Sator.
Webcam Jahorina visina snijega

 


 

Na vrhZimovanje Jahorina
 
Formular za Rezervaciju Upit-Formular Online Rezervacija

Ukoliko imate pitanja, nemojte se ustrucavati, javite se:
Jahorina, BiH: +387 66 333 202 (iz BiH: 066 333 202)
+387 65 414 413 (iz BiH: 065 414 413)
Hrvatska: + 385 51 240 149 (iz Hrvatske 051 240 149)
+385 95 900 3102 (iz Hrvatske 095 900 3102)
Srbija: + 381 64 11 71 601   (iz Srbije: 064 11 71 601)
Njemacka:  + 49 221 29 78 96 89Interne stranice: Austrija

Vanjske preporuke: Philippine news. Informacije na Jahorina Zimovanje ili na portalu vip-jahorina.org.

71 korisnika online te 3 korisnika na Forumu