Webcam Jahorina - web kamere sa pogledom na ski stazu

powered by VIP JAHORINAdotORG


Ski centar Jahorina
WEB kamere na Jahorini

Jahorina Live - dobrodošli u svijet Jahorine uživo !! Profesionalne web kamere sa pratecom opremom su instalirane po cijeloj Jahorini, tako da sami mozete vidjeti kakvo je stvarno stanje na Jahorini. Osim toga, u jahorinskom forumu WEBCAM Forum mozete o svim pitanjima vezanim za web kamere i pozicije raspravljati.
Uživajte !!!NOVO! HD Panorama Jahorine!

Postavili smo jednu panoramsku kameru na Hotel Termag, koja nam daje skoro savrsenu HD sliku cjelokupnog platoa Poljica sa 6sjedom i 2sjedom Poljica, kao i liftom, te baby liftom. Ova kamera ujedno i pokazuje Vam trenutne vremenske prilike (ili neprilike) na Jahorini. Nadam se da cete uzivati slikama koje nam pruza 360° Weather Livecam Jahorina.
Panorama Webcam Jahorina

Kamera 1, Rajska dolina

Webcam 1 nalazi se na objektu Rajska Vrata gleda direktno na stazu "Rajska Dolina" na Jahorini. Ova vrhunska kamera je postavljena na idealnom mjestu i može se dobiti u potpunosti slika cijele Rajske doline, kao i platoa ispred planinske kuce Rajska Vrata.
Planinska kuca Rajska Vrata je nastala kao proizvod ideje o postojanju jednog mjesta na Jahorini u kojem ce se okupljati zaljubljenici ove planine da, u ugodnom ambijentu i uz vrhunsku hranu i pice,uzivaju u druzenju.

Webcam Jahorina Rajska dolina

Kamera 2, Ogorijelica

Jahorina - Web Cam 2 je smješten na Hotelu Košuta. Pogled ka mjestu starog dvosjeda a sadašnjeg šestosjeda Ogorijelica 1 kao i pregled skoro cijele staze Ogorijelici 1. Sa lijeve strane vidi se, doduše kroz ovaj lijepi bor stazu Ogorijelica 2 kao i sama žica Ogorijelica 2. Po lijepom vremenu se vide obje staze sa malim prekidima skoro do vrha !!!

Webcam Jahorina Ogorijelica

Kamera 3, Poljica

Jahorina - Web Cam 3 ima fenomenalan pogled ka centralnom dijelu Jahoine - Poljica. Na slikama se vidi skoro cijeli plato Poljica sa novosagradjenim šestosjedom, vec postojecim dvosjedom i liftom koji vozi do naselja Šator.Samim tim se vidi i donji dio staze Poljica. Prelijepa panorama Jahorine. Webcam Jahorina Poljica

Kamera 4, Ogorijelica 2

Jahorina - Web Cam 4 pozicionirana je direktno uz stazu Ogorijelica 2 gdje se nalazi i dvosjed. Kamera je postavljena na vikendicu Zlatko, koju i preporucujemo svim onima koji zele smjestaj direktno uz ovu veoma popularnui stazu izmedju dvosjeda i setosjeda Ogorijelice 1 i 2

Webcam Jahorina Ogorijelica 2

Kamera visina snijega

Jahorina Web Cam 6 sa pogledom iza vikendice M&M u vikend naselju Sator.
Webcam Jahorina visina snijega

 


 

Na vrhZimovanje Jahorina
 
Formular za Rezervaciju Upit-Formular Online Rezervacija

Ukoliko imate pitanja, nemojte se ustrucavati, javite se:
Jahorina, BiH: +387 66 333 202 (iz BiH: 066 333 202)
+387 65 414 413 (iz BiH: 065 414 413)
Hrvatska: + 385-91 528 73 21 (iz Hrvatske: 091 528 73 21)
Srbija: + 381 64 11 71 601   (iz Srbije: 064 11 71 601)
Njemacka:  + 49 221 29 78 96 89Interne stranice: Austrija Planinski Snovi Izvorna Liza Micha Povijesna Zelena Hotel Wastlwirt Sadržaj Hotela Lifestyle Paketi Cjenik hotela Regio Lungau Katschberg St. Michael St. Margarethen Fanningberg Katschberg-Aineck

Vanjske preporuke: Philippine news. Informacije na Jahorina Zimovanje ili na portalu Vikendice Jahorina.

2 korisnika online te 16 korisnika na Forumu