stranica: 1 [2] 3
|
 |
|
Autor
|
Tema: MAPA Jahorine (Pročitano 13960 puta)
|
nixa
Novi član

|
POZZ...dolazim na Jahorinu februara u vikendicu "Ana M".Moze li mi neko objasniti gde se nalazi na mapi.Snowboard rules M.U.T.E. snowboarding.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lena
|
odmah iza vikendice M&M. Ana M nije unesena na mapu, jer je tek kasnije usla u nas program.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
pozdrav, magdalena
|
|
|
nixa
Novi član

|
TNX
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
nidzi (m.u.t.e)
Novi član

|
nixo brate dolazim na pivo u chandoo18 31. samo da znassss m.u.t.e. rules
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
nixa
Novi član

|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Nina_slo
Novi član

|
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, kje na mapi se nahaja vila Vesa?
Lepa hvala
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Damian
|
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, kje na mapi se nahaja vila Vesa?
Lepa hvala
3cm v levo in 2,5 cm gor
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
Dragi VIP Jahorina, gdje se prema objavljenoj mapi nalaze Stijena i Bijela? Da li će se možda za ovu sezonu ažurirati karta sa novo dodanim objektima? Puno hvala. Lp Marija
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
nova mapa je u pripremi, bice azurirana sa svim novim objektima. Bijela se nalazi uz Sarajevsku pricu, a stijena se nalazi malo iznad mire, skoro na stazi.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
Puno hvala! Veselimo se novoj mapi i nadamo se da će brzo!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
irvas
|
dok sam letos skakao po jahorini kao divokoza i uzivao u pejzazu okolnih brda primetio sam dosta rupa na pravilnom rastojanju na onoj strani gde je staza. rupe su izgleda namerno i ciljano kopane da bi se doslo do nekakvog debelog kabla. da li je to zatrpano i o cemu se radi ?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
prije rata na jahorini su se nalazili mnogi voji objekti koji se bili uvezani podzemnim bakrenim kablovima. S obzirom na ekonomsku situaciji pojedini ljudi sada vade te kablove i prodaju bakar. Nisam vidio te rupe i neznam dal su zatrpane
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
nova mapa je u pripremi, bice azurirana sa svim novim objektima. Bijela se nalazi uz Sarajevsku pricu, a stijena se nalazi malo iznad mire, skoro na stazi.
dragi vip-jahorina, kada se očekuje ažurirana karta? hvala.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
dragi vip-jahorina, sorry znam da sam ti već dosadna, ali obožavam i tebe i jahorinu i forum....daj nam reci kakva je prognoza sa novom kartom jahorine?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

ni vlastita me sjena ne moze sustic
|
dragi vip-jahorina, sorry znam da sam ti već dosadna, ali obožavam i tebe i jahorinu i forum....daj nam reci kakva je prognoza sa novom kartom jahorine?
off topic: draga marija... vec kontamo da ti se vip-jahorina svidja... al zato postoje privatne poruke  on topic: e konacno mapa koja valja...ovo si trebam isprintat pa da konacno naucim imena zicara... a ne da objasnjavam ona tamo kod pa ne tu nego lijevo i malo dolje pored... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 [2] 3