stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: pansion sniješko (Pročitano 2975 puta)
|
yuka
Novi član

|
Pozdrav iz Ljubljane !
da li ima neko možda iskustva sa pansionom snješko , kako je uređen i da li je hrana oc. Gdje je točno smješten ?
hvala svima za odgovore in pozdrav na jahorinu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
BiLi_KiD
|
Ja sam bio prosle godine... Dobro su opremljeni...U jutro za dorucak je "Svedski Sto" i u ulazu kod recepcije nalazi se kamin... Onako bas domacinska atmosfera...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
BiLi_KiD
|
evo nesto se izjalovilo za granzov tako da cu odsjesti u Snjesku...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
snjesko je skroz ok. granzov ima bolji pogled - ali to bas i nije tako vazno. i jedan i drugi su odmah uz stazu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
smarko
Novi član

|
Ja sam bio prosle godine... Dobro su opremljeni...U jutro za dorucak je "Svedski Sto" i u ulazu kod recepcije nalazi se kamin... Onako bas domacinska atmosfera...
ej kako si ti bio prošle godine kada je to novouređeno, i mi ćemo ove godine biti prvi godti koji odsjedaju u snješku
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
tad snjesko nije bio renoviran. samo zapocet. ali je bilo interesenata, pa je vlasnik tu i tamo iznajmljivao. sada je snjesko skroz nov. jos uvijek se nesto zavrsava.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
marija
|
Gdje se na točno nalazi prema vašoj mapi? Hvala.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
prema naputku VIP Jahorine: pansion Snjesko se nalazi iza, a izmedju hotela Kristal i pansiona Sport.
Hvala VIP Jahorina!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
safetbeg
Novi član

|
Boravio sam u pansionu Snješko od 19 do 26. januara . Sve pohvale osoblju sa vlasnikom na čelu. Ti ljudi zaista imaju osjećaje za porodicu sa malom djecom kao što je moja , posebno u pogledu ishrane. Djeca su ipak specifična . Osoblje u svakom momentu je na visini zadatka, po potrebi preparkira auto, sobarice vode računa o rasporedu dnevnog vremena (ovo naglašavam jer sam ranije u drugim objektima imao problema sa tim ) Blizina objekta ski liftovima je posebna pogodnost. Vjerujem da u skorije vrijeme neću mijenjati objekat za smještaj na Jahorini
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1]