stranica: [1] 2 3 ... 15
|
 |
|
Autor
|
Tema: stanje na jahorini (Pročitano 22259 puta)
|
pile007
Novi član

|
mozete mi kazati koliko je snijega na jahorini, jer nas puno dolazi iz slovenije na otvaranje sezone? znam da rentate skije, moze se i snow-board rentati? kolko je cijena za renta skije i renta board??pozdrav na jahorinu 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
pozdrav, na Jahorini trenutacno nema snijega, uostalom kao ni u cijeloj Europi.  sto se tice rentala, naravno ako bude potrebe, rado cemo vam iznajmiti opremu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
BiLi_KiD
|
sto se tice rentala i snowboard skole... KOliko bi me izaslo 5dana da rentam board i ucitelj... (znam=koliko para toliko muzike,ali me zanima najbolji omjer "cijne/kvalitet")
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
milan_ns
Novi član

|
Nije bas da nema snega u Evropi.
http://www.skiinfo.com/snowreport/index.jsp
Kazu ima u Shvici.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
milan_ns
Novi član

|
Pogurajte malo taj sneg  Svaki da virim na vasu stranicu sa prognozom i svaki dan novo razocarenje 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
jucer sam bio u austriji i schwizi. evo Vam slika iz St. Michaelna ( Katschberg, Mauterndorf) sa nekih 2000 m nadmorske visine. Slikano 7.12.2006. Ako ovo lici na snijeg ..... 
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
milan_ns
Novi član

|
-
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
to je 10 cm. i to pri vrhu. toga ima na alpama i u ljeto.
ja ti kazem das sam tamo prije dva dana bio. o skijanju niti rijeci. topivi ne mogu snijeg napraviti jer je pretoplo (9° C je bilo u podne)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
milan_ns
Novi član

|
Ok predajem se  Pozurite malo sa tim snegom u svakom slucaju... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gabrijelos
|
jel to jutros paducka snijeg
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sandra
|
U svakom slučaju malo ja zabijelilo! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
PADA SNIJEG !!!!!!!!! od jutros je pocelo da se bijeli na Jahorini. nadam se da nece tek tako stati  Cim budem u mogucnosti, objavit cu sliku.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|