Nova godina
Novi član

|
Hoce li biti snijega na stazi prvi tjedan poslije Nove godine ako ce temperature biti niske?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
Kakvo je sada? Da li još pada?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
SNB-Jahorina
Novi član

|
Lep pozdrav iz Ljubljane! Prihaja nas ekipa na "ski opening" in nas zanima, kako je z snežnimi topovi-zasneževanjem na Jahorini. Temperature so ugodne? Upamo da se vidimo na skijališču!! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Vasi organizatori putovanje ce sigurno biti u stanj odgovoriti Vam na pitanja. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Snijeg jos uvijek pad. ca. 20tak cm je vec napadalo.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Hoce li biti snijega na stazi prvi tjedan poslije Nove godine ako ce temperature biti niske?
stvarno ljudi postavljau svakakva pitanja !!! Ima li mozda neko odgovor na ovo pitanje?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gabrijelos
|
hoće li biti štogod od nove slike s jahorine može i više njih da vidimo malo iz prve ruke kako jahorina sada izgleda
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
SNB-Jahorina
Novi član

|
 Do you understand English?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Rude Boy
|
Snijeg jos uvijek pad. ca. 20tak cm je vec napadalo. a koliko treba da ga padne pa da sva stvar krene ?! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ima ga oko 20-30 cm. snijeg ne pada vise. ako bi jos ca. 20 cm palo, moglo bi se krenuti sa pravljenjem staza. do tada moramo jos cekati.
@SNB-Jahorina Mi razumijemo i pricamo: Engleski, Njemacki, Talijanski, Srpski, Hrvatski pa i Slovenacki.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
milance
Novi član

|
Puno pozdrava svim korisnicima foruma od mene. Pitao bi kao i svi ostali za visinu snega i kada ce ga biti dovoljno za bord ali necu strpicu se jos malo!!!! Pozdrav za VIP-Jahorinu i samo tako nastavite od velike ste pomoci. POZDRAV!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
Ja ću ipak opet biti dosadna :-) pa ću pitati: kakav je danas dan svano na Jahorini? snjeg se drži? pada novi?
Puno hvala. Marija
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Probijalo je malo sunce jutros. Hladno je ca. -3, mada kolege iz metoroloskog pokazuju nam neke druge vrijednosti. snijeg ne pada, ali se i ne topi. Zadnja informacija: za vikend se ocekuju padavine, a obilne padavine se ocekuju poslije 20.12  Slika dana (u ovom slucaju noci) mozete pogledati ovdje: http://www.jahorina.org/vrijeme.php
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
pseudonim
|
Izvjeshtavaj brate redovno ... Frka je i mislim da ce biti knap za Novu ... Bilo kako bilo svi ochekujemo snijeg 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
BiLi_KiD
|
Ne nece biti snije od 03.03 pa do 16.03, Tako su mi javili.. I jos nece biti od 22.02 pa do 29.02 sad si zadovoljan.. E da visina snijega od nove godine ce da varira od 2.32m-2.38cm Nadam se da si sad zadovoljan 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|