stranica: 1 ... 13 14 [15]
|
 |
|
Autor
|
Tema: stanje na jahorini (Pročitano 22263 puta)
|
|
gabrijelos
|
Nekako mi ovaj virus jako poznat  jedina bolest za koju ne trebam lijek i ne zelim izljecenje 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
rupert
Novi član

|
vip jahorina> zbog toga sam odlucio da sve postove koji pricaju o losim stazama izbrisem i takve forumase iskljucim sa foruma
ne razumijem. ovo je forum. do sada je sve bilo korektno, tim vise me ovakav diktatorski ton iznenadjuje!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
VIVIS
Novi član

|
čAO, Mi samo želimo snijeeeeeg !!!!!!!!:o  Pozdrav iz Ljubljane.....a za vas koji imate ovaj virus, recite mi, ima na jahorini neki diskač ili nešto za žurku?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
kenanm
|
zbog toga sam odlucio da sve postove koji pricaju o losim stazama izbrisem i takve forumase iskljucim sa foruma.
Mislim da griješite. Pustite narod neka piše šta hoće, a mi ćemo odlučiti šta je istina u svemu tome. Dovoljna Vam je priča da ste iskjučili web cam zbog lošeg vremena. Svoj posao radite Ok. Nemojte samo preuzeti manire političara koji odlučuju koga bojkotirati a koga ne. Zašto bi neki Slovenac bio zadovoljan Jahorinom a neki ... bio nezadovoljan. Mislim da ću se odlučiti za mišljenje Slovenca jer smatram da je oslobođen naših dječjih bolesti od kojih mi Bosanci bolujemo. Pozdrav
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
DR.MRACNI
Novi član

|
zna li se oce li ovih dana sta padati, planiram doci u subotu. na zabljaku ima snijega ali...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ne razumijem. ovo je forum. do sada je sve bilo korektno, tim vise me ovakav diktatorski ton iznenadjuje!
i od sada ce biti otvoren forum. ali molim te da razumijes da poruke tipa: "ovo je uzas, nemojte nikad doci ovamo" stvarno nemaju sto ovdje traziti. prvo sto masa gostiju su toliko zadovoljni, a i ja sam se uvjerio da nije tako. svaki dan pricamo sa ljidima koji su na skijanju bili i svi su manje vise odusevljeni - , pa tako da mi nemoguce izgleda da dva -tri forumasa imaju totalno vrijedjajuci ton. pa sve i da je tako kao sto oni kazu (na svu srecu sam se uvjerio da nije tako), takav nacin vrijedjanja nece biti dopusten u forumu. demokratija/demokracija ne znaci moci vrijedjati i omalovazavati. rupert prati nas forum vec duze vrijeme i zna kakvih sve kritika ima. losa iskustva - nista protiv toga, cak sta vise zahvaljujuci ovom forumu smo krenuli sa vise akcija. neke su sprovedene uspjesno, neke se jos sprovode o drugima razmisljamo. sve zahvaljujuci forumu. vjerujte mi da ga citaju i odgovorni iz vlasti na Palama i Jahorini. znaci uzivajte i dalje u otvorenom forumu - za sve dobronamjerne sa dobrim i losim kritikama.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ipa76
|
mislim da nije ispravno da se bilo sta brise. na posjetiteljima foruma je da odluce da li su informacije tacne ili nisu. u svakom slucaju ponovno podrzavam vas rad i mislim da trebate nastaviti tako, ali nemojte da radite stvari, kao sto to rece VIVIS, koje su karakteristicne za nase rukovodioce:)
sve najbolje
PS. gdje mogu objaviti oglas o prodaji skija na vasim stranicama:)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
@ipa76 ok, necemo brisati postove. ako budu vrijedjanja, upozoricu pisca da promjeni sam post. reklame ostaju i dalje tabu tema. nakon sto smo prpremili jedno mjesto gdje gosti mogu gledati i objavljivati svoje slike Fotogalerija slika, mozemo jednan oglasnik ili mjesto gdje se mogu nuditi ski oprema a mozda i smjestaj (mada s tim smjestajom imamo problema, jer je veliki dio njega los, a mi se upravo i borimo da vlasnici ulazu a ne samo uzimaju). o tme moramo jos razmisliti. ali jedan oglasnik nebi bio los. takvo nesto ne moze zazivjeti odmah, ali s vremenom sve se moze.... cekam vase prijedloge.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ceko
|
vip jahorina> "zbog toga sam odlucio da sve postove koji pricaju o losim stazama izbrisem i takve forumase iskljucim sa foruma"
ni ja se ne slazem da se brisu postovi sa kritikama. zamislite - ode neko na skijanje (bilo gde, ne mora da bude Jahorina), naleti na kamen i unisti nove skije za koje je platio recimo 400-500 evra. naravno, covek se naljuti, razocara i napise nekoliko reci o losim stazama malo ostrijim tonom, i zbog toga biva banovan na forumu...
mi koji smo vec skijali na Jahorini na 30-40 cm snega znamo da je stvarno moguce tako unistiti skiju. ali uprkos tome dolazimo na Jahorinu, i to sa starim skijama. zato sto jednostavno volimo Jahorinu...
znam da je volite i vi Vipovci, zato vam zelim vse najbolje u daljnem radu i sto vise "fair playa" (sa nase i vase strane)!
pozdrav!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Brunetti
Novi član

|
Postovanje svima! Ove godine nisam bio na Jahorini, mozda dodjem u 2. mjesecu. Inace to je planina gdje sam naucio skijati, draga mi je i volim se skijati tamo. Nego da se nadovezem na ove price o kamenju i losim stazama. Naime, bio sam sad 6.1-13.1. u francuskim Alpama na gleceru 3350m nadmorske visine. Mogu vam reci da i tamo ima kamenja i sjebete skije bez ikakvih problema tako da ne letite u oblacima. Kad nema snijega staze je jako tesko odrzavati i kamenja mora biti na pojedinim mjestima gdje se puno skija. Ako vam to kvari uzitak onda se nemojte skijati i gotovo. Dakle, nadam se da cu uspjeti uhvatiti par dana na Olimpijskoj planini ove godine. Do tada, Pozdrav iz Zagreba! P.S. Valjda ce i prava zima doci, ovo je skoro za ljetovanje  .
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
beta race
Novi član

|
Pozdrav svima.
Boravio sam na Jahorini od 06.01. do 13.01.2007. i u cjelosti sam zadovoljan. Mnogo se promjenilo u odnosu na 2000 godinu kada sma bio zadnji put. Naravno bilo je dovoljno snijega pa je to još jedan razlog za potpuni ugođaj. Gostoprimstvo domaćia je na visokoj razini, a sadržaji u večernjoj zabavi popravljeni. Osobno mislim da za skijaše iz okolnih zemalja nema boljeg skijališta ako uzmemo smještajne kapacitete broj staza i naravno najniže cijene, nebi blo loše koji četverosjed jer se prave gužve i mnogo se čeka. Izbjegao sam gužve budeći se rano i kupujući dnevne karte koje sam prodavao u 1 sat kada su najveće gužve, a 4 sata skijanja po danu na izjutra lijepo uređenim stazama je meni i dijeci bilo dovoljno. (dajem savjet onima koji se nisu sjetili,a misle da ima odgovara). Mostaraca nije bilo mnogo, ali sam bio ugodno izneneđen šarolikošću posjetitelja Jahorine od Hrvatske do Srbije i naravno ostalih. Malo sam zavidio mlađima koji su solo došli bez djece i mogli su lumpovati po cijele večeri, a koliko sam imao uvida mjesta za zabavu je dosta, iako to i nije potrebo ako se ima široko društvo svaka vikendica postaje disko uz dobru atmosferu i cugu.
Mislim da cu ponovo na Jahorinu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
splićo
Novi član

|
Svakoga treba pustiti da piše šta hoće a banuju se samo vulgarnosti. Ako je faca uništio skije pustite ga da se iskali na planini ( bolje nego na supruzi ). Prije 5 - 6 godina se dogodilo se da su po noći razbijeni retrovizori, brisači i tablice pretežno automobila hrvatskih registracija. Tada je 10 - tak hrvata moglo pljucati po domaćinima mada oni nisu krivi za to već je njima bilo najteže. Suma sumarum: nekoliko Slovenaca se dobro naroljalo i razbili su sve na šta su naišli uzimajući usput suvenire sa automobila. Zaključak je da nije sve kako se čini i da gospoda kojima je kriv neko drugi ( malo snijega, loše staze i sl. ) možda i sama snose dio krivice za svoje nezgode ( kamen treba znati zaobići ). Budući da sam se nedavno vratio sa Jahorine ( u skupini od 15 ljudi ) i da uvjeti nisu bili idealni za skijanje zbog pomanjkanja snijega uspjeli smo svi sačuvati svoje skije bez problema. Jedan koji zna stazu ide naprijed i ostale upozorava na kamenje i slično. Ekipa iz VIP Jahorine je odlična i pomaže koliko može a svake godine je stanje sve bolje i bolje. Da je njima malo vlasti svima nama bi bilo još ljepše. Gospodo, treba dolaziti na Jahorinu malo češće pa kad je upoznate kao i moja obitelj nećete imati zamjerke kao šta ih nemam ni ja. Nadam se da ćemo se vidjeti i dogodine na LJEPOTICI.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
DR.MRACNI
Novi član

|
Ljudi, pada li sta gore danas, ili ce ubrzo?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|