stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Sezona 2006/2007 (Pročitano 3141 puta)
|
|
marija
|
Kakvo je vrijeme na Jahorini ovih dana? Kada se očekuje otvaranje sezone? Imam informaciju, ali neprovjerenu koju bi htjela ovim putem provjeriti - Jahorina ima opet snježne topove?
Hvala. Pozdrav, Marija
PS: i vidimo se čim na to snijeg dopusti !!! :-)))
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
navodno se sezona otvara 15.12. (ako bude snijega), do sada nisu postojali snijezni topovi, a uvijek akt. vrijeme na nasoj stranici: vrijeme Jahorina
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
babanovac
Novi član

|
Na TV-u vidim da je Jahorina "ubijelila". Ima li sanse za neku "predsezonu",prije 15.12... Da li ce ski karte u ovom pocetnom dijelu sezone biti jeftinije,kao i prosle?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
jos je malo snijga za skijanje. ali ako bude moglo vjerovatno ce oc to i napraviti. zasada je sve u zraku (prije 15.12.)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
milana
Novi član

|
Cula sam da su sredjivali zicare.Ako je istina,jako pozitivna novost! Sta su,ustvari,uradili?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
suska se suska.... da su zicare/sjedeznice polsterovane. imacemo sve informacije oko 10.12.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Vasilije
Novi član

|
Polsterovane? Veoma pohvalno, no ionako će to rulja uništiti za koji mjesec.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
neca
|
koje su žičare sredjene?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
Dragi svi, Lijep pozdrav svima iz zagreba. Nije me bilo neko vrijeme ali kako se približava početak sezone evo odlučila sam se ponovno javiti. Moram vam reći da sam umjesto sve sretnija zapravo sve tužnija kako se približava datum našeg polaska na skijanje (30.12.) jer svakim danom mi se nade u snijeg na Jahorini polako tope :-(
Ja bi naime za naše drage VIP jahorince imala par pitanja: - da li negdje ima dugoročnija prognoza za Jahorinu (ne mislim sad za cijelu godinu ali više od 5 dana)? - i što je sa topovima? Kako sam već pisala dobila sam informaciju da će ih biti ali ne provjerenu. Vi ste mi rekli da ih nema. To znam jer sam bila već kod vas, međutim vas bi molila ako možete "iščeprkati" ima li nade da ih bude i kada? Ipak ste vi tamo na mjestu zbivanja nama je iz daljega malo teže do informacija, ali drago nam je što imamo vas koji nam u tome pomažete! Hvala. Lijep pozdrav svima i doviđenja na, nadam se, snjegom pokrivenoj Jahorini i ove sezone, Marija
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Pozdrav Zagrebu, ove godine dolazi extremno puno vise gostiju iz Zagreba nego inace. Split je malo zaostao..... Sto se tice vremena: nemamo dugorocne prognoze, samo one od 5 dana, i one su na nasim stranicama vidljive: Vremenska prognoza JahorinaSve ostalo je nagadjanje. Iskustvoje pokazalo da ce ga biti... ako ce vas ovo utjesiti - ja sam prije par dana bio u Austriji - Katschberg i tamo se samo bijeli. Daleko od snijega za skijanje. U Val d'Isere u francuskoj, gdje uvijek idemo za otvaranje sezone na skijanje je +5 i samo 5 cm snijega. znaci nista ove godine od otvaranja sezone. Oni svi kako u Austriji tako i u Francuskoj cume i mole se da padne kako treba. Mi na Jahorini isto samo cekamo, i znamo da mora pasti. Ove temperature ce se za koji dan spustiti.... a onda ce i snijeg pasti. Sto se tice topova, nema ih, ko suska - laze. A i da ih ima, ne pomazu na ovim temperaturama. ..................................................................
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
nEsHa
Novi član

|
Pozdrav svima iz Subotice Prosle godine sam poceo da pratim ovaj forum, i sve pohvale za VIP team, dosta nam pomazete. Naravno kao i pred svaki pocetak sezone raste nervoza hoce li biti dovoljno snega ili ne, ali nekako mi se cini da ga na kraju uvek bude sasvim dovoljno.
Vidimo se u januaru....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
Lijep pozdrav u ovo nažalost toplo decembarsko jutro :-(
Puno vam hvala na informacijama. Lijep pozdrav, Marija
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Nina...
Novi član

|
Danas je i u Moskvi padao sneg... nadam se da ce ova zima doci i do Jahorine.. inace ce mo se igrati u blatu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
irvas
|
kazu da sibirski medvedi pate od nesanice jer im je mnogo toplo za ovo doba godine i nikako ne mogu da zaspu. nadam se da ce ovaj moskovski sneg da ih rashladi malo. a sto se tice jahorine ima li gore kakvih naznaka da bi moglo da padne uskoro  bolovi u krstima, glavobolja...dajte, pa de cu da skijam ove godine??? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marushka
|
e ja sam se sad uclanila samo da kazem da narucujete taj snijeg kako znate! ja dolazim tamo 13, ALI NE DA ROSTILJAM!  jel idalje situacija sa 20-30 cm? kolika je najvisa dnevna bila dans? nemojte mi molim vas reci ako je preko +4 C 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
marrushka:)
|
|
|
|