stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: cjenik jahorine (Pročitano 2853 puta)
|
peter
Novi član

|
Dragi administrator imam par pitanja za tebe! kakve su cijene na jahorini? Da li su cijene pica i jela jeftinije nego u hrvatskoj? i bi li mogao preporuciti gdje jesti , mi smo smjesteni u sator naselju. unaprijed HVALA 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
cijene su ok, hrana i pice su jeftini negu u hrvatskoj (turistickim centrima). izbor je veliki. ja ne bi isticao nesto posebno, ali gdje god odete necete se pokajati. meni je najbolja hrana u kolibi, rajskim vratima, ognjistu.....
satorsko naselje ima svoju pizeriju, grill na stazi, kafic, par prodavaonica, a sve ostalo nije daleko
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
milance
Novi član

|
A jel moze da se zna od prilike cene pica (pivo, vino kuvano, caj) i cene ishrane (klasican rucak, vecera)! Hvala!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
nemojte da ulazim u sitnice kolko kosta vino ili sl. to sami vlasnici hotela oderdjuju i jos ne znam kako ce bit.
za posjetioce iz Srbije: malo je jeftinije je nego na Kopaoniku, ali skuplje nego u BG
Za posjetioce iz Hrvatske: malo jeftinije nego na moru.
Ali vrijedi jedno: hrana je na svim mjestima za preporucit, svjeze i obimno. ako ko bude imao drugacije iskustvo, nek nam se javi. Mi vrsimo pritisak na sve sto je lose na Jahorini....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
BiLi_KiD
|
Ali vrijedi jedno: hrana je na svim mjestima za preporucit, svjeze i obimno. ako ko bude imao drugacije iskustvo, nek nam se javi. Mi vrsimo pritisak na sve sto je lose na Jahorini....
Svaka chast... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|