stranica: [1] 2 3
|
 |
|
Autor
|
Tema: Staze se rade, skijanje vjerovatno u cetvrtak (Pročitano 4547 puta)
|
|
vip-jahorina
|
Kao sto sam vec najavio u jednom od topica, ratraci rade cijeli dan danas i skoro sve staze su u fazi pripreme. receno nam je da bi u cetvrtak trebalo poceti sa radom zica. ovo je samo pretpostavka iz gorske sluzbe koja ocekuje otvaranje zica u cetvrtak. Mi se iskreno nadamo i ono sto sam vidio na stazama, sve govori da mi moglo tako i biti. Snijeg i drugi dan (i noc) neprestano pada, preko pola metra ga je napadalo, malo je vlazan, znaci idealni uvijeti za pripremanje prve staze. nadamo se da ce poslije toga spasti tempratura i poceti padati suhi snijeg, kako bi ugodja bio fantastican. Kao i dosada, detaljne informacije o vremenskoj prognozi vam dajemo na stranici: http://www.jahorina.org/vrijeme.phpWeb Cam na stranici: Web Cam
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
dariarius
Novi član

|
Sve pohvale Vip-Jahorina Teamu na informacijama iz prve ruke.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
goch
Novi član

|
Moram da Vas pohvalim za konkretne informacije koje nam dajete pravovremeno i nadam se da će te nastaviti tako.Puno pozdrava za najveće ski entuzijaste sa naših prostora Spoka,Nofela,Đukar,Ćintu,Ćuka,Leburu,Peška....Ima nas još ne mogu se sjetiti svih neka se ne ljuti koga sam izostavio,al' samo znam da kad mi dođemo gore da će biti sve samo GOOOOOOLLLLLLLLLLAAAAAAAA VVVOOOOOOOODDDDDDDAAAAAAA!!!!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Blago onom koji nema šta da kaže,a ipak ćuti!
|
|
|
Bajano
Novi član

|
30.12. stiže nas 12 u iznajmljenu vikendicu,nadam se da će biti snijega preko glave...  a ndam se da će i Nova Godina na Jahorini biti vesela....pozdrav svima! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
hvala na pohvalama  @Bajano Pozdrav Mostaru !! kako je krenulo, bicete svi zatrpani  sa snijegom preko glave.... prave muke pocinju ovdje kad nam dalaze gosti iz ravnij krajeva ili onoh bez snijaga. onda pocinju vratolomije po snijegu. samo pazljivo.... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
BD-electronic
|
Bravo momci svaka čast na trudu i pravovremenom izvještavanju. Ja sam iz travnika a na vlašiću još nema dovoljno snjega i nadam se da ću sad u nedelju da počnem ovu sezonu na jahorini, valjda će da rade liftovi u nedelju !?? Moram da povedem i ove splićane što su rezervisali na vlašiću vikendicu a snjega nema da vide skijašku kraljicu EX YU prostora !!! Pohvala još jednom za ViP tim !!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Maxx
Novi član

|
Juuuuhu vec sam se zabrino da ce skijska sezona kasniti ove godine. U subotu sam vec na Jahorini. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
sad sam razgovarao sa sluzbom pripreme staza. Poljice su skoro gotove, ali ostali se jos rade.
Receno mi je sad u subota a mozda i petak. Ja bi, poznavajuci ove prostore od subote fixsirao skijanje. Ko zna mozda se bude moglo vec u petak. Ja sam ovdje pa bi bili super da u petakl malo odskijam, onako sam za svoju dusu...
Inace, snijeg jos uvijek sipi, suhi, hladno je, zve je zapadalo i zatrpano...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Natka
Novi član

|
Sve pohvale VIP-JAHORINI od ekipe iz Zagreba koja stiže 6.1.2007.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Rude Boy
|
krenulo je !!!  evo me u nedelju na startu olimpijskog spusta ! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
tkd
|
ako žeice krenu da rade za vikend, što je već izvesno (nadam se), hoće li raditi i u ponedeljak?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
pozdrav i za Zagreb  @BD-electronic Nadam se dobrom provodu na Jahorini. Splice ce uzivati ovdje. Nadam se da ce se i na Vlasicu uskoro moci skijati  @tkd Onog momenta kad zice pocnu raditi, nema stajnja. Znaci u pon. bi trebalo sve raditi.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
tkd
|
VIP svaka čast! Super ste!
Hvala na informaciji.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
BD-electronic
|
Hvala na odgovorima ažurni ste pravo !!! Vlašić ćemo da sačekamo ali se nadam i radujem ko malo djete da u nedelju otpočnem sezonu na jahorini. Pozdrav ViP timu !!! Ekipa iz N. Travnika stiže !
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
goch
Novi član

|
Ljudi ,ja imam drugare kojni vole skijanje,mi se radujemo k'o mala djeca.Jedva čekam da se spustim prvu žicu.Još jednom sve pohvale za Vip i iskreno ne mogu da vjerujem da kod nas ima ovako nešto!Nadam se da ćete biti ovako ažurni cijelu sezonu.pozdrav za sve na forumu...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Blago onom koji nema šta da kaže,a ipak ćuti!
|
|
|
|
stranica: [1] 2 3
|
|
|
 |