stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Jahorina doček nove godine (Pročitano 5572 puta)
|
ddenjali
Novi član

|
Molim Vas da mi pomognete, Zanima me provod na Jahorini u doba Nove godine, tj. noćni klubovi s isključivo narodnom muzikom.kakve su cijene, smještaj... Zahvaljujem,Zagrepčanka
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
kad dodjes, vidjeces i sama. ima dosta izbora. "board", lavina..... ako nemas smjestaja, malo si zakasnila... jahorina je rasprodata...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
Baby pink
Novi član

|
Negdje sam vidjela ali ne mogu više naći....koji klubovi na Jahorini ne puštaju narodnu muziku...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ne znam jos sta ce ove sezone raditi a sta ne. vjerovatno za nekig 1,5 mj cemo znati sta ce raditi a sta nece, koja muzika ce se pustati...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
burton
Novi član

|
bilo je ludo......
Dobro ima li nekih slika sa tih zabava? btw zasto ne postavite neku galeriju sa aktuelnim slikama sa tuluma i sa staza bar to nije toliko tesko, mislim da bi bilo puno lakse kad se vidi iz prve ruke ... pozz
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
pripremicu neku galeriju slika gdje gosti mogu sami svoje slike objavljivat.
mi ionako hodamo stalno sa kamerama u ruci, tako da za novu nije vjerovatno nikome palo na pamet da slika.....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
burton
Novi član

|
Odlicno hvala vam, planiramo doci na Jahorinu krajem mjeseca u neku od vikendica kod Satora pa bi voljeli vidjeti kakva je atmosfera jer ovako usmeno mi nista bas ne znaci.... i jos jedno pitanje jeli stvarno istina da dominiraju narodnjaci na mjestima za izlazak ili se moze naci nesto i za nas koji ih ne slusamo  hvala na brzom odgovoru 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
na zalost je tako (a vjerujem na radost velikih masa koje nas dolaze posjetiti). eventualno blaze varijante (Lavina: mjesano, San: isto tako). Novina: Hotel Board treba da od 6.1. dovede tamburase u svoj klub.
House ili Rock scena na zalost vise ne postoji na Jahorini.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Buby
|
Prošle godine smo bili u nebojši a ove godine u peggiju na ulazu u šator i bilo mi je fenomenalno!!Moja preporuka svima!!Samo mi nije jasno zašto nije bilo krcato, nego onako svi se pokupili oko 3!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1]