stranica: 1 [2] 3 4
|
 |
|
Autor
|
Tema: Primjedbe (Pročitano 8819 puta)
|
|
sasav
|
 |
Odg: Primjedbe
« Odgovori #15 - objavljeno: 24 Januar, 2007, 23:33:32 » |
|
hvala, kafic necemo navoditi, ok je i gazda, a kretena poznajem, pa cemo malo "popricat" s njim....  VIP POSALJI MI IME KRETENA NA E-MEIL MORAM OBAVEZNO OBAVITI RAZGOVOR SA NJIM.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
Francek
Novi član

|
 |
« Odgovori #16 - objavljeno: 26 Januar, 2007, 23:49:34 » |
|
I ja mislim, da su se dečki malo previše opustili sa ovim motornim sankama. Mislim, da je planina dosta velika, da možejo oni van skijališta da uživaju. Ja sam imao isto jedan susret sa njima, pa sam brzo odreagirao- dobro skijam  .Motorne sanke nemaju ništa da rade na skijalištu, osim hitne pomoči !!! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
guta
Novi član

|
 |
« Odgovori #17 - objavljeno: 27 Januar, 2007, 17:46:37 » |
|
Slazem se s tobom, miro. Mene su skoro udarili sa sankama.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
sasav
|
 |
« Odgovori #19 - objavljeno: 27 Januar, 2007, 19:21:30 » |
|
jos jedna novost od utorka ce na Jahorini da starta skijaška patrola koja će da se kreće po svim stazama na planinin i ista će se sastijati od dva pripadnika MUP-a RS i jednog pripadnika redarkse/ gorske službe spasavanja. Cilj patorole će biti oduzimanje ski karte nesavjesnim skijašima i sankcionisanje vozača morotnih saniki. Zato pament u glavu ina skijanje i neizlazite pijani na stazu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
 |
« Odgovori #20 - objavljeno: 27 Januar, 2007, 19:57:23 » |
|
nadam se da ce sluzba obavljati svopj posao kako treba i da se nece biti primjedbi. gosti rijetko prave gluposti. jedna opomena zlata vrijedi, a onda sankcionisanje. kao sto imamo ove godine samo pozitivne reakcije na policiju na ulazu u jahorinu, tako se nadam i smjesku onih sa staza. UVODI SE RED NA JAHORINI 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
 |
« Odgovori #21 - objavljeno: 27 Januar, 2007, 20:14:00 » |
|
skijašaka patrola nije radi gostiju slažem se da gosti prave najmanje problema, ve ć radi nas domicilnih
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Francek
Novi član

|
 |
« Odgovori #22 - objavljeno: 28 Januar, 2007, 13:45:32 » |
|
Super, bravo. To trebate!  Da se oni, koji nisu svestni kako se ponaša na skijalištu malo smire. Pozdrav iz Slovenije.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
meri
|
 |
« Odgovori #23 - objavljeno: 30 Januar, 2007, 10:31:33 » |
|
Ne znam da li je ovome mjesto na postu "primjedbe" vise bih to nazvao prijedlogom: gotovo redovno mi se desava tokom voznje od Pala do Jahorine da vozim u koloni i onda se nadje neki "pametnjakovic" sto pretice po punoj liniji. OK to mi ne smeta ali pitanje je trenutka kad ce iz suprotnog smjera naici auto i onda cemo svi stajati bezveze zbog sudara, a kod mene je uvijek auto puno djece i umjesto da imamo ugodjaj skijanja imat cemo ugodjaj cekanja. Problem je sto policija uopste ne patrolira tim podrucjem (bilo bi idealno da to cini civilnim autima s kamerama) a prakticno i nema mjesta da se pozicioniraju negdje sa strane pa makar tako "vrebaju" iz zasjede. U stvari, vjerovatno je rijec o lokalcima koji imaju veze s policijom pa to smiju ciniti (ovo zakljucujem jer su obicno u pitanju Golfovi dvojke bez skija i sl.) a ocito dobro poznaju cestu kad s takvim krntijama uspijevaju preticati mnogo bolja auta od sebe. Ubuduce nosim fotoaparat pa cu imati i foto zapis ovoga o cemu pisem.
Inace, na Jahorini je manje-vise sve ok. Sitne primjedbe ne bih ni iznosio da se ne kvari opsti povoljan dojam.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
tati
Novi član

|
 |
« Odgovori #24 - objavljeno: 25 Februar, 2007, 10:59:26 » |
|
 Za vrijeme našeg boravka početkom veljače na stazama nismo imali navednih problema, izgleda da zabrane ipak djeluju.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
MIRO
Novi član

|
 |
« Odgovori #25 - objavljeno: 12 Novembar, 2007, 09:52:35 » |
|
Posto sam ja pokretac ove teme ja bih i da nastavim sa njom. Dolazi nova sezona a samim tim i isti problemi sa skuterima. Da li se zabrana koristenja i kaznena politika odnosi i na ovu sezonu i da li starta skijaska patrola ?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
os
Novi član

|
 |
« Odgovori #27 - objavljeno: 29 Novembar, 2007, 17:43:02 » |
|
ja svakako mislim da skuteri divljaju po stazama...  a kad se svemu tome doda da ima jako puno male djece na stazama... mislim da se onda treba mal razmislit....šta treba poduzeti... ja osobno nemam ništa protiv njih, al mislim da bi više trebali paziti kako jure po stazi...  hvala puno,,,, 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
MIRO
Novi član

|
 |
« Odgovori #28 - objavljeno: 04 Februar, 2008, 08:31:07 » |
|
U razgovoru sa drugarima koji su u petak dosli sa Jahorine kazu da su u hotelu culi pricu da je stranac iz IPTF-a(ili neka druga medj.organiz.) sa skuterom udario u klinca na stazi, interesuje me da li je to istina ?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
YETI
|
 |
« Odgovori #29 - objavljeno: 04 Februar, 2008, 10:16:11 » |
|
Nisam imao blizak susret sa motornim sankama na stazi do sada, niti sam vidio neku nezgodu. Ali ove godine ih je bas mnogo na Jahorini. Bio sam prosle sedmice na Jahorini i nisam cuo za lucaj da je neko udario sankama u dijete. Dobro je sto se mnogo prica o ovome, a kao sto vidim i pokusava nesto uciniti prije nego se, ne daj Boze, nesto desi. Onda je kasno. Primjedbi ima, na domace, ali i na goste-skijase. Strasno mi smeta smece po stazi. To bacaju skijasi, ali isto tako se niko nije potrudio iz OC da postavi kante za smece na pocetku i na kraju zice recimo.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 [2] 3 4