stranica: [1] 2
|
 |
|
Autor
|
Tema: Nocni zivot??? (Pročitano 3255 puta)
|
M10
Novi član

|
Gdje je ove godine dobar provod, da li se otvorilo nesto novo?Pozz i vidimo se 13. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
SILE
|
Sta je sa nocnim zivotom na Jahorini, znali neko odgovor koja su to mjesta gde se moze provesti? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
AzzazeL
|
Lavina je ludilo!! Koktel majstori, dobra postava konobara, raznovrsni gosti i GOŠĆE  Muzika je super.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Snowboarding rules!!!
|
|
|
|
vip-jahorina
|
i ja izdvajam lavinu. tamo ide i vip team da se opusti poslije dugog dana.... VIPOVE ljepotice.....
|
ng.jpg (33.46 KB - dohvaćeno 171 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
206
Novi član

|
Pozdrav...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
206
Novi član

|
Sorry za ovo gore...  Zanima me gdje se nalaze ovi "board, lavina, peggy i nebojsa", na kojem dijelu Jahorine? Još nismo bili gore pa pitamo malo..., prije dolazimo...vjerovatno u martu... Ima u blizini koje apartmane za 6 osoba? Hvala, pozdrav iz SLO. J.J.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
da ti ne objasnjavam pola sata. tu je sve. sve ces vidjeti kad dodjes... za smjestaj javi se na nase telefone....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
Lavina ok ...samo su cure ruzne ko djavo ili se to tako potrefio termin:))
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
bogami ja ne mislim tako, a i svi gosti koji su bili (bar sa mnom) ili sto sam cuo....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
pantera
Novi član

|
E, brate mogli bi na ovome malo poradit. Svi se ljudi strpali u Di Sole (valjda se tako zove) i u Lavinu. Čovjek na čovjeku. A ostale kafane zjape prazne. Moram prizanti da me ovo najviše razočaralo na Jahorini.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Let it snow, let it snow...
|
|
|
|
vip-jahorina
|
boemi, iznad lavine? slasticarna iznad bivseg hotela jahorina? jeti od 2 sata ujutro.... a lavina je hit, pravi hit.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
kico
|
Treba malo pronjuskati svasta se nadje....npr. mala slasticarna Royal ali se veliki tulumi tamo rade. Slike u galeriji su od tamo...ja sam definitivno da se sara jel mi je monotono biti stalno na istom mjestu. Pozdrav svima u Lavini naravno 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
pseudonim
|
Ima li mjesta gore sa DJevima ili nekim partijima koji vishe idu u pravcu neke modernije muzike ... Ono shto sam imao priliku da vidim je bio sve ili truli narodnjak ili neka domaca samarachina tipa Zdravko Cholic! Any suggestions???
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1] 2