stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: ski škola za djecu (Pročitano 1601 puta)
|
|
mini
|
Dolazimo 20.01. u hotel "Kristal". Treba li ranije prijaviti dijete u školu skijanja i koju? Ima li neka u hotelu ili negdje drugo? Da li treba skipas za baby lift i treba li ga unaprijed rezervirati? Hvala
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
mozete uzeti skolu koju zelite. u nasim rentalima je potrebna predrezervacija. kako je u hotelu kristal ne znam. skipass za baby lift je potreban i kupuje se na licu mjesta.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
mini
|
Hvala na brzom odgovoru. Možete li nam preporučiti nekog ski učitelja ? Da li su potrebne slike za skipass?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Gajevici - s njima sam imao veoma dobro iskustvo. +387 65 669929
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
mini
|
Zahvaljujem VIP-u na dobroj ,odličnoj preporuci- ski rentalu GAJEVIĆ velika, velika pohvala, osobito instruktoru Marku.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
hvala "mini" prenjecu pohvale. i jos potvrda da momci rade izvrsno svoj posao.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
aasterix
|
vip, termin od 17 do 24.02, imamo dijete, 6 godina... mi bi uzeli "Grupna nastava za DJECU, 6 dana po 3 sata dnevno (Ned.-petak)." kako je s skolom, treba rezervirat vec sad (telefonom) ili da se javimo kad stignemo (subota). negdje smo procitali da ce bit skole i na slovenskom!?  p.s. Nismo VIP gosti, predugo smo cekali pa bilo vec sve zauzeto...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
za skokle na slovenackom mi je nepoznato, sto ne mora znaciti u sumi svakakvih skola da i nema. kao opet upozoravam prilikom izbora skole,a prije svega ucitelja.
ovi momci s kojima radimo su provjereni. pozovi ih na tel vec sada, upitaj sa termin i mozes se odmah dogovoriti. na zalost, nece ti dati popust, ali je bar sigurno... pogotovu kad se radi o djeci, imali smo stvarno dobre kritike i zadovoljne goste.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
aasterix
|
tnx vip na uputama, danas je vjerovatno prekasno, nazovem jih sutra ujutro! nije toliko bitno "slovenski", bitno da je ok! a da je, to sam se uvjerio na proslim porukama (mini)... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1]