Jahorina - ski zajednica - Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijski e-mail?
08 Januar, 2009, 13:17:51

Prijavi se korisničkim imenom, tajnom riječi i dužinom sesije
Traži:     Napredna pretraga
Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Machen Sie ein exklusives Urlaub Ferienhaus in Kroatien, direkt am Meer.
14102 poruka u 452 tema od 1591 člana
Najnoviji član: tomy
* Početna Pomoć Traži Kalendar Prijava Registriraj
+  Jahorina - ski zajednica - Forum
|-+  O Jahorini
| |-+  Iskustva s Jahorine
| | |-+  STAVLJAČI LANACA
0 člana i 1 gost gleda ovu temu. « prethodna slijedeća »
stranica: [1] Idi dolje Otisni
Autor Tema: STAVLJAČI LANACA  (Pročitano 1146 puta)
atlantic125
Novi član
*

Pogledajte profil
STAVLJAČI LANACA
« - objavljeno: 12 Januar, 2007, 21:36:46 »

Po dolasku na Jahorinu su me docekala dvojica mladica te me pitala gdje mi je smjestaj.
Kada san im rekao da iden u naselje šator rekli su mi da nemogu bez lanaca iako san ima nove zimske gume te mi rekli da oni montiraju lance da se nebi stvorila velika guzva jer je smjena gostiju.
Ja san tija sanm stavit lance ali oni su inzistirali i ja san ih pustija cak mi nisu dali ni da im pomognem.
Kada su oni to sve lipo postavili rekli su mi "Mi stavljanje lanaca naplaćivamo 5 eura"
Malo san se s njima prepirao ali 5 eura san im ipak dao
Mislin da je to sramotan i bezobrazan doček gostiju a da bi tragedija bila jos veca kada san iskrca stvari skinija san lance i vratija se doli da se uvjerin mogu li izac bez lanaca i izletija san ko raketa.
Prijavljeno
dariarius
Novi član
*

Pogledajte profil
Odg: STAVLJAČI LANACA
« Odgovori #1 - objavljeno: 12 Januar, 2007, 23:35:39 »

2005 nas je na isti način dočekao tip i doslovno ga nismo mogli skinit s neke stvari. Tek kad smo postali malo bezobrazniji  (doslovno je pala rečenica tipa od....) mako se i pustio nas na miru da sami stavimo lance.Ove godine kad smo došli isti lik isto mjesto (kraj Kristala) samo što nama nisu trebali lanci inače bi scenario bio isti.Slušaj on proba pa ako upali ,upali!
Prijavljeno
stranica: [1] Idi gore Otisni 
« prethodna slijedeća »
Skoči na: