stranica: [1] 2
|
 |
|
Autor
|
Tema: Konačno prava ZIMA? (Pročitano 3523 puta)
|
jured
Novi član

|
U prognozi (http://uk.weather.com/weather/local/BKXX0004?x=0&post=post&code=code&y=0) sam primjetio,da če sad u sljedečih 10 dana jih biti 8 sa padavinama.Očekujem nekolike niže temperature na planini. Nadam se,da se sad KONAČNO možemo nadati beloj Jahorini od 26og na dalje. Šta vi mislite? Pozdrav iz Ljubljane.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
mi imamo neke najave da bi oko 22- 24. (sto se manje vise poklapa sa 26.) masivne padavine trebale nastupiti. cekamo sateltitske izvjestaje koji mugu samo u 1-3 dana unaprijed biti tacne. sve ostralo se moze vise puta promjeniti.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
kuvana-noga
|
pogledao sam i pronasao sve snjimke,prognoze,vesti sto se tice nas i jahorine i mogu vam reci (ako ne lazu naravno),da ce biti belog. ocekuje se od subote uvece planinska zima...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
nEsHa
Novi član

|
Ja opet nalazim na vise meteoroloskih stranica da se vec sada u sredu i cetvrtak ocekuju manje padavine .... Nadam se da ce se obistiniti. I naravno da to bude sneg a ne kisa !!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
AzzazeL
|
Na ovm sajtu su prognozirali neke slabije padavine na jahorini u sledeća tri dana. Otprilike novih 10cm. http://www.snow-forecast.com/maps/italy_dynamical.shtml
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Snowboarding rules!!!
|
|
|
PiKi
Novi član

|
Zdravo Ja samo upam da če biti snjeg. Mi dolazimo 27.01. na jahorino. še 10 dana!!!  lep pozdrav iz Slovenije (cerknica)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
VIVIS
Novi član

|
čao,
20.1. dolazimo na Jahorinu ;)jupiiiiii, i nadam se da če biti još šta snijega! Ako ne, onda samo partyyyyy!!! Dolazi 20. još ko iz Ljubljane?
Ajde, vidimo se....lp iz ljubljane.
VIVIS
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
kuvana-noga
|
dolazi ekipa iz Beograda cim padne sneg.a to je nadamo se ponedeljak,utorak. a onda zurkaaaa,........pozdrav za sve .....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
prije dvije sedmice isto se jedna grupa od ca. 25 gostiju organizovala, pridruzili su im se Slovenci Hrvati i Srbijanci. ajte i vi probajte nesto napravit. vecina vas je u naselju sator. broj mobitela (ali preko personal mesage, ne u forumu javno), pa onda sms pa na licu mjesta i eto derneka 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
VIVIS
Novi član

|
čAO, DA, mi smo za stvar, bit če ludo....nas če doči 8 iz ljubljane. Svi u naselju šator, budite pažljivi, negdje čemo stavit transparente, pa čemo se organizirati, možete mi dati i broj telefona, mogli bi imat neke igare...i šta ja znam, da se nešto dešava...javite ako ste za stvar... ......još' 20 sati i evo nas, jeeeeeeeeee, jupiiiiiiiiiiiiiiii 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
kuvana-noga
|
kada se popnemo na jahorinu ,ostavicu poruku na sajtu kada i gde se nalazimo,i onda zurkaaaa. okupimo jahorinske forumase:) bez zajebancije vidimo se tada da sirimo bratstvo i jedinstvo, pozdrav za sve...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
PedjaBG
Novi član

|
Evo još jednog novog člana. Već danima gledam forum i zahvaljujem se svima na informacijama. Naravno, hvale i čestitke VIP timu za najbolje održavani site i forum o Jahorini. U svakom slučaju, nas dvoje 21. krećemo iz BG-a i bilo bi super da se ukačimo sa YU ekipom. U tu svrhu ulažemo i domaću rakiju, proizvodnja Tata Velja. Mail je visible pa pišite pre polaska da razmenimo telefone. Srećan put svima i vidimo se u Šatorima.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
slavc
Novi član

|
Zdravo!
Iz Slovenije,skoraj iz Kranjske Gore prihajamo v soboto 27.1. k vam na Jahorino.Pri nas je zapadlo od 50- 100 cm snega,ne vem če ga je še kaj na voljo za Jahorino.Tudi če ga ne bo,bo vseeno zabava.
Se vidimo!
NUJNO!!
Imam vprašanje:mi lahko kdo pove kakšna je cesta Zupanja-Orasje-Olovo-Jahorina.Lansko leto smo izbrali Sl.Brod-Zenica-Sarajevo,letos bi pa prišli po zgoraj omenjeni trasi,razen,če mi jo odsvetujete.
Hvala za hiter odgovor.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|