stranica: 1 [2]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Konačno prava ZIMA? (Pročitano 3521 puta)
|
|
vip-jahorina
|
ja uvijek vozim Sl.Brod-Zenica-Sarajevo, ostale su lutrija,
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ipa76
|
slazem se sa VIP, najbolje je putovati Sl. Brod-Derventa-Doboj-Zenica-Sarajevo. U tom slucaju necete naici na planinske prevoje (kao sto je to slucaj sa putem preko Olova) na kojima moze biti dosta snijega i zaglavljenih vozila. Obzirom da je u narednim danima najavljeno padanje snijega ne bih preporucio put preko Olova. A i ako bude padao snijeg najbolje se cisti gore navedeni put (Sl.Brod-Sarajevo)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
pitar
|
Cesta Tuzla-Olovo-Sarajevo se redovno cisti i obicno nema problema osim ako padne praaaavo velik snijeg. Ali ako vec idete iz Ljubljane, najbrzi put vam je preko Sl. Broda, s tim da budete oprezni od Dervente do Doboja jer bude poledice.
Sretan put
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
JOvana
Novi član

|
interesuje me da li znate kakvu dugorocnu prognozu ..reecimo sta se ocekuje u narednih mesec dana....prosla godina mi je bilakatastrofaklna..mecave,padanje,jedino lift na poljicama radio...ma haos za skijase..... za mesec dana dolazim..pa reko da l se zna da l ce biti prava zima...ili blaga zima tada....hvala
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
kenanm
|
Mislim da je ViP-ovcima najbolje da angažiraju kakvu babu vračaru pa da rješavaju ove naše postove. Budimo realni svaka vremenska prognoza preko tri dana je čista statistika i vjerojatnost pogađanja je veoma problematična.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ovaj kenanm-ov post cu u svom potipsu stavljati  mi se stavrno trudimo da vam sve informacije damo, ali nikad kraja pitanjima za "babu vračaru".
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
guta
Novi član

|
Od ponedjeljka opet najevljuju zatopljenje svuda! Nazalost
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
stvarno!!! konacno prava zima snijeg pada vec danima, ima preko 80 cm. ocekujemo po svim prognozama padavine do nedjelje-ponedjeljka, pa i prvi metar snijega ove sezone. temperatura je skroz u podrumu. znaci zimska idila u martu i aprilu!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 [2]