stranica: 1 ... 5 6 [7] 8
|
 |
|
Autor
|
Tema: stanje na jahorini - drugi dio (Pročitano 12580 puta)
|
|
|
|
pitar
|
Sad se vratih sa Jahorine. Fantastican dan za skijanje. Uslovi idealni, redovi mali. Idemo u nedelju ponovo. Radile sve zice osim Ogorjelice 2 (nije ni bilo potrebe). Ima par mjesta sa travom/kamenjem, ali se mogu lago izbjeci. A za ljubitelje cjelca, danas je bilo savrseno.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
jedan lijep i iskren opis danasnjeg ski dana.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Vanesa
Novi član

|
Pozdrav za BG ekipa, čula sam da dođejo i zemunci, opasni ko luk.    jedva čekam
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
Vanesa javi seeee ima bolja ekipa iz BLL samo povedio kolegice i u LAVINI se vidimo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
milanivanovic007
Novi član

|
Ne da smo opasni Vanesa, ko sam vrag! Jes da ne znamo da skijamo ali nema veze, naucicemo!  Kad dolazite ti i drugarice gore? Ima li gde da se izadje uvece na Jahorini, diskoteke, kafici i tako to?  Pozdrav iz Zemuna!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
Onill
|
kako zemunac se uci skijati...kaze stavi skije na noge i kaze ajde bre ispostuj te! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
milanivanovic007
Novi član

|
Vanesa, kog datuma dolazis na Jahorinu? Pozzzzzz.... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
milanivanovic007
Novi član

|
Hehe Onill, daj mi samo dva dana, treci te brijem neces moci na sa dugim svetlima da me stignes! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
zemunac samo da padne jos malo snijega da se pomolimo i bice zabave i ja sam gore od 02.02.07 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Vanesa
Novi član

|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
milanivanovic007
Novi član

|
U Zemunu jutros osvanulo belo...valjda ce i gore da napada jos malo  Zna li neko ima li izlazaka uvece na Jahorini, kafici, diskoteke i tako to? Ili moramo na Pale ili u Sarajevu u nocni zivot?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
zemunac nista se ne sekiraj sve ima gore 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
Vanese koliko imas godina...zemunac ako budes dobar mozda cu ti dati jednu blizanku..mada one uvjek idu u paru:)) 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 ... 5 6 [7] 8