stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Staza za pocetnike (Pročitano 1733 puta)
|
pantera
Novi član

|
Dobro vas nasla  Prvi put doalzim na Jahorinu, nadam se iskreno (ovisi o padavinama, a cini se da ce ih uskoro biti) za nekih 15ak dana. Nemam velikog iskustva sa skijanjem, pa bi molila vas upucenije da uputite nas neupucne  gdje uciti skijati?? Da se i mi ne polomimo, a da i ne smetamo znalcima. p.s. nadam se da nije bila tema, ak jeste slobodno prebacite post. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Let it snow, let it snow...
|
|
|
|
vip-jahorina
|
kad dodjes vidjeces sama. ako uzmes ucitelja, on ce ti objasniti. u protivnome, poljice dno staze je za pocetnike dusu dalo, a onda sve vise i vise ka gore. ali velika je razlika sa uciteljom. on te za par sati naci da se mozes sa lifta spustati bez problema.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
pantera
Novi član

|
Hvala na odgovoru. Ma prvi put dolazim, i nemam pojma (osim nesto malo zahvaljujući upravo vasoj stranici) o Jahornini, sve mi izgleda nekako veliko. Zato trazim upute.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gabrijelos
|
Iz osobnog iskustva (skijaša koji je prvi put stao na skije) nakon 2 dana učenja, s tim da sam drugi dan se jednom spustio s ogorjelice, preporučam Skočine desnu stazu ali treba imati kondicije u srednjem dijelu zna izmoriti. Prvi dio je super kad se "voziš" spuštaš oko 2min bez kočenja samo skretanje i zadnji dio je super padina ne prestrma i onda opet samo voznja
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
pantera
Novi član

|
jesam se izubijala. .majkooo moja... Ne znam, tamo bas i nema mjesta za pocetnike, strmo na sve strane, na ravnijim širim mjestima gužva, a i prolijeći stalno sa svih strana ovi sta znaju vozit... QQ  Al' dolazim jope. Naucit cu , pa taman!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
na hrabrima svijet ostaje .... samo naprijed, i ti ces jednog dana biti jedna od onih sto "pored" proliejce
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1]