stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Bude li (inace) snijega sredinom marta mj.!? (Pročitano 1246 puta)
|
Mirza
Novi član

|
Postovanje skijasi Pisem vas iz Danske, ravne kao tepsija i isto tako dosadne (gledajuci iz skijaskog aspekta)! Imao sam cast prosle zime da dozivim preljepe piste i planine naseg regiona na Bjelasnici i Jahorini. Ove godine opet stizem dole, ovaj put sredinom marta i htjeo bih vaz ljubazno pitati kakvo bude stanje s snjegom u tom terminu, znaci sredina->kraj marta. Znam da je sad s ovim globalnim zagrijavanjem itd. vrijeme se okrenulo naglavacke, al inace kako je bilo do sad!? Nadam se na odgovoru, da znam dali da nosim opremu  Pozdravi iz Kopenhagena MIR
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Pozdrav za nase ljude u Danskoj  u martu uglavnom ima snijega, i to prilicno. nema guzve, uglavnom suncani dani. zato ja i volim najvise u martu da skijam ne vjerujem da ce ove sezone biti drugacije, pogotovo sto nam prava zima kasni, ali nikad se ne zna...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gabrijelos
|
da li u 3mj kad je dan duži i žičare rade duže ili i tada rade do 16h?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ne znam tacno od kojeg datuma, ali kasnije staze rade do 16.30 ili 17.00. Cim je dan duzi i staze su otvorene duze. najbolje skijanje je u martu i to prijepodne.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Mirza
Novi član

|
Hvala vam na odgovoru. Radujem se opet nasim planinama. Stizem 13. marta i nazad idem 3. aprila, tako da ce biit fore da se dobro izmorim  Ko zna, mozda se sretnemo i nesto toplo popijemo  Poz MIR
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1]