stranica: 1 ... 6 7 [8]
|
 |
|
Autor
|
Tema: stanje na jahorini - drugi dio (Pročitano 12577 puta)
|
milanivanovic007
Novi član

|
 Hvala na velikodusnosti Onill, onda smo se dogovorili....Pozzz
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mirkocic
Novi član

|
pozdrav svim borderima (a i svim ostalima) iz polusneznog BG-a!!! oce li biti dovoljno snega za loodilo u tom famoznom snow parku???
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
ko ce znati...snezne padavine su kako vidim juce izbjegle jahorinu...da im jebem mamu i oblake...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
AzzazeL
|
Park je valjda u operativnom stanju.Snijega ima dosta.Cjelac je istrosen,ali pored sumica ima nedirnutog!Staze su jutros bile vise nego savrsene. Pozdrav svim borderima!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Snowboarding rules!!!
|
|
|
|
sasav
|
AC Group Tuzla skijao sam čitav dan i ako dolazis ujutru nećes napraviti grešku jer su se svi potrudili da sa 50-ak cm snijega naprave staze za čistu desetku. Danas je bilo malo hladno, povremeno gusta magla a duvao je slab sjeverni vjetar, sve u svemu dobro skijanje.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
mirkocic
Novi član

|
thanks na informacijama, inace ovo ce mi biti prvi put da dolazim na Jahorinu, tako da ako znate dobra mesta za izlazak, cirku i sve sto ide uz to, pricajte. . . takodje me interesuje stanje puteva (dolazim kolima) na prilazu planini. . . Pozz
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mirkocic
Novi član

|
Zaboravih da pitam jos i: da li ima mnogo murije i koliko smaraju ljude sa strane??? kolike su kazne za pojaseve, nemanje lanaca. . . na sta treba da obratim paznju kada me zaustave??? Unapred zahvalan . . . Pozz 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ceste su ciste i prohodne, ali poledice moze biti uvijek. pogotovo sto su trenutno minusi. sto se tice policije: na nasem terenu (Mokro, Pale, Jahorina) voizi po pravilima (pojas, brzina, preticanje, lanci) i neces imati problema.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill