Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini - 3 dio (Pročitano 24469 puta)
|
pantera
Novi član

|
Stanje je odliučno!! Snijega ima! Guzve ima, ali se ne ceka puno, taman da malo odmoriš. Meni bilo kuulj, još da znam skijat... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Let it snow, let it snow...
|
|
|
slovenci
Novi član

|
Pozdrav " Jure Franko generaciji" iz Slovenije na tom forumu! Na Jahorinu dolazimo sljedeči vikend i nadamo se, da čemo se provest kod vas " KAKO TREBA" hehe. U sječanju imamo VUČKA kao najljepšu " lutku" na tom planetu, pa smo odlučili, da ovog ljeta dolazimo na skijanje i " čejf" na olimpijsko brdo. Naše društvo ZNA, da ima "svega" kod vas, samo snjega nema puno, ali nema veze, MI čemo ga "donjet" sa sobom hehe. Malo čemo skijat po snjegu i još više po zabavama!!!? Dugo smo tražili forum, i kako kažu kod nas tko treži nađe stvar hehe. Na kraju ljep pozdrav i nadamo se da čemo barem mi osvojit ZLATNU MEDALJU KOD VAS, kad je več Jure nije mogao, odnosno je bio MAKS tada bolji od njega.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
@slovenci ima snijega sve vise i vise... a ostatku se ne moras brinuti. naoruzani smo sa picem i dobrim raspolozenjem i to non stop. pa ti vidi  zlatna medalja se dijeli na svakom metru jahorine!!! salu na stranu, dobre ce ti bioti ovdje kod nas @sb pride & pantera hvala na izvjestajima
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
thief
|
hej dekki ti fino sjednes na neko prevozno sredstvo dodjes na jahu i sve fino vidis iz prve ruke, a ne savki dan jedno te isto, ima li snijega, je li pada, kolika je temp. ..................
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
skijas
Novi član

|
bas me zanima od cega ste se umorili  od subote niste azurirali podatke po pitanju vremena i visine snega!! sramota!!! ljudi sve djaba rade i ti se bunis. idi sam pa izvjestavaj. cuj sramota!! sramota tebe.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
zedhus
|
Zna li neko kakvo je stanje sa temperaturom na Jahi i da li utiče na staze? P.S. pozdrav VIP-u! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Zedhus
|
|
|
|
vip-jahorina
|
sve ok. narednih par dana nebi trebala uticati bitno temperatura. snijega ima dovoljno. za sada se mozemo malo se opustiti sto se tice snijega.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ZORAN NS
|
KOLIKO SAM VIDEO DUGOROČNIJU VREMENSKU PROGNOZU ZA KRAJ NEDELJE NAJAVLJUJU OZBILJNIJE ZAHLADJENJE!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
kao sto rekoh, za sada ne treba se brinuti.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
zedhus
|
ok,thnx muchos! onda mi preostaje da se ispalim za vikend...ali do tada moze svasta da se desi... kao npr.da zavalja metar snijega...he he
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Zedhus
|
|
|
nsobot
Novi član

|
Hoce li moci izdrzati do vikenda? Tu sam za vikend.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Brčko city
Novi član

|
Каква ће бити ситуација на 5 у плусу? има ли неко искуства са таквим скијањем? Па, мајку му....ваљда ће пасти у минус за викенд,а?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
Jeb ga ne da nam se ove godine i gotovo...past ce pravi krajem januara pa ga nema...pa krajem februara pa ga nema...pa sad ce biti krajem marta:)...cinjenica da i to snijega gore sto je palo pao je snijeg nastao zamrzavanjem kise nema pravog snijega koji je extra za skijanje...jeb ga tako je kako je...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
cvetko
|
Kako ne bi trebalo bitno uticati temperatura narednih dana, kada pise da ce biti sve do subote u plusu?Sutra cak i +6!!!!Nemojte da nas folirate kad i sami kazete da je sve preko -4 nepovoljno za sneg.Od juce do danas se istopio 5cm. 4 dana po 5cm...  ? Znaci za vikend nema skijanja??!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
zedhus