stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: opet 24.02 termin (Pročitano 2644 puta)
|
impreza
Novi član

|
Opet postavljam isto pitanje, 24.02 termin, nešto mi ima malo snijega, sve me strah da neće biti snijega.Šta vi mislite, da li ima netko ko dolazi tada, njegovo mišljenje.Hvala!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
u febrauru ima na jahorini tradicionalno puno snijega. u prosjeku je to 107 cm, a zadnjih godina preko 2 metra (2005= 3,5 m) Skijati se moze na Jahorini do sredine aprila..... znaci stvarno nemas razloga za zabrinutoscu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
impreza
Novi član

|
Ja se zahvaljujem na informaciji, i nadam se da će mo se dobro provesti, ali i naskijati. Prvi put dolazimo, i nadam se da će biti dobro malo me muči imamo 6 početnika, pa me zanima da li ima staza koje nisu jako komplicirane,ustvari da nisu jako strme.Hvala.Pozdrav iz Zagreba!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
prepustite se/ih nasim uciteljima.....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ona
Novi član

|
Ima ima dolazimo i mi iz Pule  naravno, ako uspijemo naci smjestaj posto jos nismo rezervirali Gdje vi odsjedate? POzdrav!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
PULAAAA
Novi član

|
tko to dolazi iz pule? puno če nas biti tamo 24.02.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
zedhus
|
Ja sam prošle godine skijao 01.04. i bilo je odlično (bez kamenja i stijena),ali samo do 13h kada se snijeg već "zakuhao"...,prema tome - nema razloga za brigu!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Zedhus
|
|
|
impreza
Novi član

|
Mi smo rezervirali sarajevsku priču, cijelu vikendicu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
tuna
Novi član

|
ne sekiraj se nista pre dve godine je poceo padati 13.02 na vece i prestao je padati nakon 5 dana 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
impreza
Novi član

|
Ima koga na jahorini da mi javi stanje, vidim da danas rade 2 žice, 3 stupnja i baš mi se to ne sviđa.Nadam se da je prognoza za sljedeće dane snijeg.Pozdrav iz proljetnog Zagreba.(14 stupnjeva danas)!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
subaru
Novi član

|
ej impreza,kao sto vidis ja sam subaru  ajd sta se bojis da nece bit snijega,pa tamo ga uvijek napada ko ludo.sta vozi se subaru impreza pa se dolazi na jahorinu malo vozikat,posto se u zagrebu nemoze??
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
impreza
Novi član

|
Tiha patnja je impreza, i jako skup auto, ali nikad ne reci nikad.Meni je sad bitnije da ima snijega, 24.02 kada dolazimo, da se možemo skijati.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
pula
Novi član