stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: UKRALI MI SKIJE !!!!!!!! (Pročitano 2762 puta)
|
dadoivazzi
Novi član

|
 upravo smo se vratili sa Jahorine, gdje nam je sve u svemu bilo lijepo, ali prvi dan sto smo dosli na skijaliste, nakon sat vremena, dok smo otisli u onaj restoran u dnu Poljica, parkirali ispred tri para skija, poslije 15 min izasli i jedan par je nestao! Najgore u cijeloj prici sto su skije bile iznajmljene, pa smo uz to morali redovno platiti skije i ponovo platiti iznajmljivanje na 7 dana. Ovo pisem samo da upozorim sve ostale, da bas nije sigurno kao sto sam ja mislio, kad sam vidio da svi zivi u nedjeljnom suncanom danu parkiraju stotine skija unaokolo !!! sve ostalo je bilo super !!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gabrijelos
|
toga ima uvijek i svagdje nazalost  najbolje je skije imati na vidiku iako se onda nemozes opustiti i plus ako vas ima vise izmjestai vase skije tvoja lijeva prijateljeva desna i sl.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
na zalost, svugdje ima toga. savjet: skije uvijek na oku drzati. ostavite ih tako da ih vidite kad sjednete u kafic ili restoran.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
dciko
Novi član

|
da li je istina, da se na jahorini kradu i automobili ?? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Nije bas to tako. Jahorina je hermeticki zatvorena 24 sata dnevno, tokom cijele sezone. Od kad je policija tu, nismo niti imali pokusaj neke vece kradje.
Znaci to je bezbjedno.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
dciko
Novi član

|
hvala, vidimo se 29.12 LP iz Slovenije 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
zana
|
naravno da krađe ima svugdje,onaj fazon sa mješanjem skija je dobar savjet. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Mostar
Novi član

tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi
|
Mozda je ovo off topic ali hajde ,u restoranu na jahorini porcija graha ili pasulja 8km ili 4 eura pa jeli to realno majka mu stara 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
Mozda je ovo off topic ali hajde ,u restoranu na jahorini porcija graha ili pasulja 8km ili 4 eura pa jeli to realno majka mu stara  porcija graha 8 KM pa ako je dobar nije problem:)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

ni vlastita me sjena ne moze sustic
|
 upravo smo se vratili sa Jahorine, gdje nam je sve u svemu bilo lijepo, ali prvi dan sto smo dosli na skijaliste, nakon sat vremena, dok smo otisli u onaj restoran u dnu Poljica, parkirali ispred tri para skija, poslije 15 min izasli i jedan par je nestao! Najgore u cijeloj prici sto su skije bile iznajmljene, pa smo uz to morali redovno platiti skije i ponovo platiti iznajmljivanje na 7 dana. Ovo pisem samo da upozorim sve ostale, da bas nije sigurno kao sto sam ja mislio, kad sam vidio da svi zivi u nedjeljnom suncanom danu parkiraju stotine skija unaokolo !!! sve ostalo je bilo super !!!! da... i nasima se to desilo prije par godina.... desava se, skije uvijek na vidljivo mjesto, i pance otkopcane; spreman za trcanje kad prigusti  ebg...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
nisad
Novi član

|
Žao mi je zbog skija, ali da probamo utvrditi i suprotno. Ja sam ostavio uključenu kameru Sony i došao ( kad sam se sjetio) po nju ali je više nije bilo. Nažalost, niko mi je nije ukrao ali je netala mojom krivnjom. Na ovaj način molim nalazača na povrat uz odgovarajuću naknadu i veliku zahvalnost.[email][/email]
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Sarayka
|
prekjuče je murija zaustavljala narod koji je bibijem išao s jahorine, uključujući i mene. opet pokradeno skija i skija... kako je dan bio tmuran i duvao vjetar, ugl su se pauzte pravile unutra u kafanama... PAZITE GDJE PARKIRATE SKIJE
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra