stranica: 1 ... 5 6 [7] 8
|
 |
|
Autor
|
Tema: stanje na Jahorini - 5 dio ! (Pročitano 11941 puta)
|
|
|
|
tkd
|
Pozdrav VIP! Ako je tako kako kažeš, daj reci nešto o vremenu danas i predvidjanjima za ovaj vikend. Jel pada sneg, kako su prognozirali za danas?  Kolika je temperatura?  Kakve su staze?  šta da očekujemo za ovaj vikend?  Nadam se da će odgovori biti povoljni pa da se ekipa polako krene pakovati! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
pitar
|
E, 'vako.. Bio sam danas na skijanju i situacija je slijedeca. Snijega ima jos za skijanja i vjerovatno ce biti do iduce sedmice, mozda i duze. Temperatura kod Ogorjelice 1 dvosjeda (na mom autu) je pokazivala 1.5 stepen oko 11am. Staze su uglavnom ok, sa malo celavih dijelova, ali generalno u boljem stanju nego u februaru. Snijeg se topi i vrlo je tezak za skijanje, tako da oni malo slabiji trebaju biti oprezniji. Cijeli dan je bilo oblacno sa kratkim suncanim intervalima. Vjetra pa skoro i da nije bilo. Poslijepodne se navuklo malo vise oblaka i pocela je padati ledena kisa koja ce se vjerovatno tokom noci pretvoriti u snijeg (posto u Sarajevu jos uvijek pada kisa i prilicno je hladno). Od liftova radio je dvojsed Ogorjelica 1 i tanjirace Poljice i Olimpik. U zadnje vrijeme je palo nesto svjezeg snijega tako da jos ima cjelca, ali opet napominjem, prilicno je tezak. Ja se nadam da cu i sutra na skijanje. Inace skijasa slabo ima tako da je to dodatna pogodnost....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
Drago mi je na ovom odgovoru znaci bolje mi je u subotu ici u zagreb u shoping...Jahorino vidimo se sljedece godine! Pozdrav za sve! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
skydiver
|
Narucite lijepo vrijeme sutra dolazim ....  Vidimo se na stazi.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
zedhus
|
Sre 04.04.07. 13 h oblačno sa snegom -5 °C 5 m/s severni 97 % sneg 12 kg/m2 Sre 04.04.07. 19 h oblačno sa snegom -8 °C 6 m/s severni 96 % sneg 9.9 kg/m2 Čet 05.04.07. 01 h oblačno sa snegom -9 °C 4 m/s severni 97 % sneg 5.9 kg/m2 Čet 05.04.07. 07 h oblačno sa snegom -8 °C 3 m/s severni 97 % sneg 2.4 kg/m2 Čet 05.04.07. 13 h oblačno i suvo -5 °C 3 m/s severni 98 % Čet 05.04.07. 19 h oblačno sa susnežicom -3 °C 2 m/s severoistočni 99 % sneg 1 kg/m2
IZGLEDA DA SMO JOŠ U IGRI !
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Zedhus
|
|
|
|
sb pride
|
Tko je danas mogao doći na Jahorinu a nije , grdno se prevario. Snijega i više nego dovoljno, staze odlične do 14:00 kasnije je snijeg bio mekši,mokar i spor ali sve u svemu malo ljudi , sunce i povremeno oblaci, i uzivanje.  Postavim i par fotografija, cim uhvatim veremna
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Široki Brijeg free raid T.
|
|
|
pocahontas
Novi član

|
hei..zasto su podatci od28.marta??ja dolazim u cetvrtak u sarajevo pa me zanima cemu bi se mogla nadat vezano uz jahorinu..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
pocahontas
Novi član

|
@sb pride.. slike bi nam odlicno dosle..hvala ti
i imam jos jedno pitanje..karte za skijanje su iste sad kad je polusezona i kad rade3staze kao i inace??
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
tkd
|
I ja mislim da je pravo vreme da se spusti cena ski pasa! Ovaj vikend je bio fantazija za skijanje, naravno kad se uzme u obzir da je April mesec. Ko ga je propustio i sezonu smatrao završenom, grdno se prevario!!! (skijanje je bolje od šopinga) Nije kasno ni da se predomisli, jer po prognozama za naredni vikend, biće još skinjanja ove godine. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
ma pun mi je k.... ove sezone i nekvalitetnog skijanja...nek skijanje ganja mene , a ne ja njega...dosta ljut sam na ovu sezonu...nek padne sto metara snijega nek se jebe dosta odo na more! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sb pride
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Široki Brijeg free raid T.
|
|
|
|
tkd
|
VIP. Daj neke informacija u vezi vremena. Oće se prognoze obistiniti? Za danas su već rekli da će padati sneg, a bogami i za sutra. Šta se dešava trenutno gore, po pitanju padavina? A i sutra daj neki izveštaj, jer sutra bi trebalo da zahladi i da pada.
Unapred hvala!
Poz!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
Jahorina 04.04.2007. 08:00 h Visina snijega: 30 cm Temperatura: -1 C
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
tkd
|
Hvala Onil! Imaš li još kakvu informaciju? Pada li sneg? U kakvom su stanju staze? Vredi li dolaziti za vikend? VIP tim, šta je sa Vama? Niste li nas valjda na kraju ostavili? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 ... 5 6 [7] 8