stranica: [1] 2 3 ... 5
|
 |
|
Autor
|
Tema: Predlozi za poboljšanje usluga na Jahorini naredne sezone (Pročitano 7225 puta)
|
|
sasav
|
Predložite šta bi trebalo promijeniti ili napraviti na Jahorini kako bi Vi bili što zadovoljniji.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
A) Bolje označiti staze. B) I razmisliti o topovim jer svake godine strahujemo da li će biti snijega u našem tjednu ili ne.... Hvala. Lijep pozdrav i vidimo se uskoro (ako bude snijega)  PS: ostalo je manje više za 5 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Pustiti stalno sve zice da rade,da ne bi dolazilo do guzve ,pogotovo vikendom.A sto se tice ovih topova mislim da je tu najveci problem vodosnabdevanje,jer koriscenje topova zahteva mnogo vode.Poz do skorog vidjenja.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
I da se bolje resi kupovina ski pasa,da se na kasama ne ceka po sat vremena.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
toliko komentarišemo al predloga nigdje. Hajdemo skijaši i borderi predlažite dohvatite se problematike. ( prilaz, putevi, smještaj, staze, bezbjednost i sve drugo)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Jedini smo u Evropi, a mozda i u Svijetu, gde su oficijalni web sajtovi dostupni samo kada gazde Hotela zele da su dostupni! Trenutni slucaj je sa Hotelom Dva Javora www.dvajavora.com/index.htm prosle godine bio je sa Hotelom Kristal http://www.kristal-jahorina.com/ tog istog ove godine vise i nema (mislim na web sajt) Hotel postoji, valjda. Cini mi se da vise od pola Hotela na Jahorini nema svoj uficijalni web sajt, sramota je to, to je Jahorina, a oni prozor u svijet zatvorili!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
dovoljno je da samo puste sve zice u rad....i da oni traktoristi prave stazu celu noc, a ne samo od 17-19h....secem se prije na bjelasnici skijasi izlaze na stazu, a oni idu u garaze...to je bilo pre rata...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
magbet
Novi član

|
Ama sve je OK samo da bude snijega i ništa nam više ne treba.Ja sam prezadovoljan uslugama na Jahorini.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
shaolin_master
|
Za pocetak odgovorno i profesionalno obeleziti staze. Svi znamo kako je kada se spusti magla, ne poznaju svi planinu. Nije tesko a ni skupo.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Mene interesuje da li postoji mogucnost(ako je neko za to zaduzen) da se put koji vodi kroz naselje Sator cisti.Naime,svake godine put je zaledjen i neociscen i pravo je umece doci do vrha(narocito poslednjih 100-150 metara).Mnogi od nas bi se uvece i spustili negde u provod ili na neku fenomenalnu klopu ali kako je povratak prava lutrija ostajemo u vikendicama.Cesto smo uzimali i taxi ali nekada ih jednostavno nema a povratak gore posle dobrog provoda je evociranje uspomena na Igmanski mars.To su mozda sitnice koje bi nam sigurno mnogo znacile i ucinile odmor prijatnijim a siguran sam da bi i veliki broj ugostiteljskih objekata imao koristi.Veliki pozdrav svima i vidimo se uskoro gore...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
potpuno ste u pravu. Evo već godinama tragamo za načinom kako riješiti Šatorski put. Za čišćenje pomenutog puta zadužen je OC Jahorina međutim oni nemogu da adekvatno očiste put iz razloga što se dosta vozila parkira na sam put te su iz tog razloga mašine onemogućene da adekvatno očiste put prema Šatoru. Ja koristim ovu priliku da apelujem na sve goste šatorskog naselja da svoja vozila parkiraju na parking prostorima ili da ih parkiraju bar dva metra od puta a ne da ih ostavljaju na samom putu i onda niko nemoze da ih nađe da sklone svoja vozila radi čišćenja puta. Ovo se odnosi posebno na polsednu dionicu od 200- ak metara. Lično se nadam da ce vrlo brzo da profunkcioniše kružni tok saobraća jel se već ove jesni počeo graditi put kroz šatorsko naselje. Parkiranjem vozila van puta zaštitićete svoje vozilo od oštećenja jel je prošle godine na putu prema šatou registrovano ukupno 28 saobraćajnih nesreća gdje su u svim slučajevima oštećena nepropisno parkirana vozila.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Resenje tog problema bi stvarno mnogo znacilo svim gostima u naselju Sator jer sam ovo predhodno napisao iz licnog ali i iz razgovora sa mnogim gostima gore.Mozda bi i stara dobra metoda kaznjavanja nepropisno parkiranih auta urodila plodom ali to vec zavisi od drugih.
Procitao sam ovde dosta primedbi na odrzavanje staza i mogu reci ako je pre dve godine i bilo malo losije odrzavanje prosle su me prijatno iznenadili i sa onako malo snega staze su bile odrzavane i pripremljene maximalno koliko je to bilo izvodljivo.Mozda bi samo trebalo malo bolje oznaciti staze jer sam prosle godine cim padne magla vidjao dosta izgubljenih skijasa ali verujem da ce se i to ispraviti vec ove sezone.
Hteo bi i jos jednom da iskoristim priliku i da se zahvalim pre svega VIP-ovcima na pravovremenom izvestavanju i pomoci kao i svima koji su delili svoje informacije i zapazanja na ovom sajtu.Veliki pozdrav...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
mislili smo i da kažnjavamo al to nebi bilo produktivno zamislite kakava bi to bila prica kažnjava policija po Jahorini. Rješiće se i ovaj problem ima nagovještaja možda već i ove sezone.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Rude Boy
|
izbjegavati odnosno opustiti upotrebu riječi "otprilike" ! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
izbjegavati odnosno opustiti upotrebu rijeèi "otprilike" !  nisam siguran sta mislis.... ...Mozda bi samo trebalo malo bolje oznaciti staze jer sam prosle godine cim padne magla vidjao dosta izgubljenih skijasa ali verujem da ce se i to ispraviti vec ove sezone....
O ovome cemo u svakom slucaju obavjetiti zaduzene za to .... @alfa Hvala na pohvalama 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1] 2 3 ... 5