Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 6.dio !!! (Pročitano 23641 puta)
|
|
supra
|
Znaci tako Boko kamenje na Bjelasnici, a nas se Ziponja juce dvoumio dal da ide na Bjelasnicu ili Jahorinu, al je imo srecu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
boko
Novi član

|
e pa skoro pa sam ti danas ja po travi i kamenju skijo...ujutro kad je staza još ispeglana nekako ide al kad se nakupi nekih ko bajagi skijaša pa cjelu stazu sje***... al aide biče valjda bolje na jahorini 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
črnuče
|
|
|
|
gagi
|
bogami meni mrme izgleda opasan,ne bi bilo dobro da "naleti" na direktorku...svašta se tu može desiti...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Nije sreca u pitanju. Nego pogledao, a ono kaze na Bjelasnici 30cm snijega. Naravno ja na Jahorinu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
gagi
|
mrme,kako je bilo prvi dan na skijanju,bole li noge?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Ma ko zna gde je mrme zavrsio, on jos trazi signal! Da se nije zadrzo na Romaniji?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
mene sekira da nije zavrsio u boricima...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
danas fantastično vrijeme staze dobre
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
boko
Novi član

|
e pa vala danas osim vremena ništa dobro gore...staze gore nego na bjelašnici kamenja prepuno >:(srečom našo sam stazu gde treniraju klubovi pa je ona odlična.. ;Djednostavno je snjega premalo..... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
črnuče
|
|
|
|
supra
|
boko i sasavi kao da su se skijali na dvije razlicite planine
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Pozdrav raja,naskijo sam se danas,odlicno je bilo,vreme izmisljeno za skijanje.Malo je bilo na nekim mestima kamenja al nista strasno.Nisam naletio ni nakog sa onim smesnim kapama,video sam Vip-ovce u Di Sole-u kako klopaju,al nisam hteo da ih uznemiravam.Supra i nisu jeli jagnjetini,cekaju nas.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
e pa vala danas osim vremena ništa dobro gore...staze gore nego na bjelašnici kamenja prepuno >:(srečom našo sam stazu gde treniraju klubovi pa je ona odlična.. ;Djednostavno je snjega premalo.....  pa kada je tako crno kao što si opisao kako nađe tu stazu da valja. ima jedna stara izreka rđavom ....................... sve .......................
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Kad smo vec kod Romanije,zaustavili me panduri gore,platio sam kaznu,nisam imao jebene sijalice i sajlu za vucu,i mozes misliti posteni pandur nije bio spreman na dogovor,morao sam platiti kaznu u stanici u Han Pijesku.I onaj na ulazu na Jahorini mi naplati kaznu,nisam upalio farove.Tako da znate bez zimske opreme ne polazite,lance obavezno i farove upalite.Ovu informaciju cu vam naplatiti kad se vidimo gore 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Kad sam ja isao na Jahorinu imao sam sve osim te j... sajle, koji ce nam svima sajla? Ej vozio sam upaljenih farova, kako da vozim u 20h kad je mrkli marak? Imas li trokut? Imas li prvu pomoc? Imas li dizalicu? Radeli ti zimigavci, farovi, stopovi... Jesi li provjerio ulje i natocio benzina? Ja sam mislio da ti znas sta ti je potrebno za put? http://www.jahorina.org/forum/index.php/topic,355.0.html
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
ljudi moji logicno je da se vozi sa upaljenim svjetlima i da se ima sva opema...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |