Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 6.dio !!! (Pročitano 23647 puta)
|
|
gagi
|
naravno,nismo valjda u Egiptu gde se vozi bez farova i nocu,mestani kazu da se tako stede sijalice,a bogami i akumulator...??!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
borderka
|
instruktorka me naučila da vozim bord,i ne samo to...od tada volim borderke...najbolje su!!!!
hehehehehehehhehehehe...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
neca
|
danas dan savrsen staze su progledale al s obzirom na kolicinu snijega dobro je ,ma sta dobro super praca je bila najbolja i olimpik. jedini problem su bile ogromne guzve strasno cekalo se i po 20-tak minuta u redu na zici. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
borderka
|
i ja sam juce NOVU dasku izgrebala... prvi put na nju stala juce i izgrebem je. srce me zabolilo al sta cu sad... valjda se moramo pomiriti da nismo u austriji ili france 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
Onill
|
cool znaci i praca je proradila...ja sam bio prosli vikend nije radila? kakva je praca da li ima dovoljno snijega dole ?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
pa kao i sve ostale staze moze se lijepo skijati uz malo pažnje.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
boko
Novi član

|
samo se ja i borderka slažemo u činjenici da je previše kamenja na stazama 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
črnuče
|
|
|
mrme
Gost
|
Supra znam ja odlicno sta mi treba za put,al sijalice i sajlla mi stvarno nisu neophodne.Svu ostalu opremu od lanaca,trokuta,prve pomoci novih zimskih guma imam, a da sam znao da ce me kazniti zbog sijallica i njih bi kupio.A sto se tice farova,njih nisam upalio ujutru kad sam krenuo iz Sarajeva na Jahorinu,a ne u 20h casova.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Supra znam ja odlicno sta mi treba za put,al sijalice i sajlla mi stvarno nisu neophodne.Svu ostalu opremu od lanaca,trokuta,prve pomoci novih zimskih guma imam, a da sam znao da ce me kazniti zbog sijallica i njih bi kupio.A sto se tice farova,njih nisam upalio ujutru kad sam krenuo iz Sarajeva na Jahorinu,a ne u 20h casova
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
za put su potrrebne skije 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Skije su najpotrebnije,Onill skijao si danas?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Supra znam ja odlicno sta mi treba za put,al sijalice i sajlla mi stvarno nisu neophodne.Svu ostalu opremu od lanaca,trokuta,prve pomoci novih zimskih guma imam, a da sam znao da ce me kazniti zbog sijallica i njih bi kupio.A sto se tice farova,njih nisam upalio ujutru kad sam krenuo iz Sarajeva na Jahorinu,a ne u 20h casova. Ja sam se salio za to 20h. Napisao sam da sam vozio upaljenih svjetala jer je bilo 20h, da je bilo 12h sigurno bi zaboravio. Znas da jos u BiH nisam platio kaznu, ja pobjegnem i nikada me nisu jurili. Sto se tice sajle danas sam se informisao, ja nisam prinudjen da je imam, ko ima osiguranje za slep sluzbu sajla mu nije potrebna! moram nesto da te pitam >>>>>topic supra jagnje>>>>>>
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
nisam kontao na vlasic malo ali guzva..bila strava tako da nisam nigdje isao...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
boko
Novi član

|
stara moja kakvo je to skijalište sa kamenjem? a baj d usput trenirao sam 10 godina skijanje tako da neznam šta je tu problem?? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
črnuče
|
|
|
|