stranica: 1 2 3 [4] 5
|
 |
|
Autor
|
Tema: Pocetak Sezone 2007 2008 na Jahorini (Pročitano 6018 puta)
|
fare_tz
Novi član

|
de vi meni recite kakvo je stanje sa putem do jahorine jel ociscen snijeg,jel fino prohodan...jer racunam u subotu doc skijat maloo,pa dal moram mjenjat gume sad su mi one univerzalne ljeto/zima!pa me to interesuje.......ili moram i lance stavljat ahahahha
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
inque
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Snowboarding makes me happy!
|
|
|
nibleri
Novi član

|
de vi meni recite kakvo je stanje sa putem do jahorine jel ociscen snijeg,jel fino prohodan...jer racunam u subotu doc skijat maloo,pa dal moram mjenjat gume sad su mi one univerzalne ljeto/zima!pa me to interesuje.......ili moram i lance stavljat ahahahha
pa te ti gume i jesu zimske M+S (blato + snjeg - na engleskom) samo ako si ih vozao po vrućem asvaltu vrlo je moguće da su im zimska svojstva oslabila izvinjavam se na off topic-u 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
skydiver
|
Daj postavite par fotki za nas koji nismo mogli biti ovaj vikend gore da vidimo kakva je situacija, kako kazu, jedna slika vrijedi hiljadu rijeci.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
fare_tz
Novi član

|
a sto rece nibleri pa da jesam vozio ljeti a i rucna je sigurnooo ucinila svojee oslabile su sigurno malooo al znaci moguu icc..hvalaa na infoo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
jahorina-rulez
|
Koliko sad ima sniga? I ako vam nije problem dajte pošaljite kakvu sliku sa staza!!  pozz
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
irvas
|
sinoc su na vjestima rekli da ga na jahorini ima oko 88cm. zvuci obecavajuce za pocetak ove sezone  pozdrav
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
exorcist
Novi član

|
Pozdrav ljudi. Ja bio u subotu i nedjelju gore. Snijega - za izvoza, kao i magle, ali nije ona pravila problem nama koji smo jedva cekali da zapada. Trazite slike? Evo jedna. Pozdrav.
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
exorcist
Novi član

|
Pozdrav ljudi. Ja bio u subotu i nedjelju gore. Snijega - za izvoza, kao i magle, ali nije ona pravila problem nama koji smo jedva cekali da zapada. Trazite slike? Evo druga. Pozdrav.
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
exorcist
Novi član

|
Treca. Malo su povelike, ali to je namjerno. Na malim slikama oci ispadoshe gledajuci snijeg 
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
inque
|
damn, a mene subota z**** praaaavvooo! al' nema veze, valjda ce se sta otvoriti i ovih dana  jake slike, svaka cast 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Snowboarding makes me happy!
|
|
|
|
neca
|
sa sajta OC JAHORINA:"Zvanično otvaranje sezone u srijedu 21.11.2007.godine u 10,00 časova. počinje sa radom lift Poljice.
Cijene jednodnevnog ski pass-a za odrasle 20.00km, a za djecu 15.00km. "
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Da, informacija potvrdjena, znaci pocetak sezone na Jahorini je skoro mjesec dana ranije nego predvidjen, a startuje od 21.11. od 10 sati Lift poljice. Naravno, ako bude potrebe i vrijeme bude dozvolio, i zica (sjedeznica) Poljice bi trebala raditi. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
zedhus
|
L J U D I , H V A T A J M O D O K M O Ž E M O !
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Zedhus
|
|
|
mrme
Gost
|
kad ce biti postavljen web cam kod satora koji ste najavili.do skorog vidjenja poz.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 2 3 [4] 5