|
Onill
|
ok sljedeci vikend sam gore nadam se da ce snijega biti...t.j. sada ga do maja ima da bude:) VIP skontaj mi negdje gdje bi spavali...neki hotel koji radi samo nemoj termag..poskupo:)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
borderka
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
BD-electronic
|
Ok. I ja bi trebao da radim sutra ali vala neću nego dolazim  Hvala na informacijama.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
oko 75 do 80 cm
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
BD-electronic
|
Evo kod nas u srednjoj bosni je krenuo da pada solidno prije sat vremena 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
inque
|
kakvo je stanje? u Sarajevu pada k'ooo lud! Hocel' biti ujutro kakvih servisnih informacija? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Snowboarding makes me happy!
|
|
|
|
|
|
gabrijelos
|
Nadam se da cete napuniti galeriju slikama s otvorenja ovaj vikend da i mi koji smo daleko malo uzivamo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
pitar
|
Ima li sanse da se upali dvosjed Poljice sutra? Na Bjelasnici je danas radio trosjed (dnevna karta 26KM). Uvijeti odlicni - snijeg vise nego u bilo koje doba prosle godine. Staze nisu bas bile uredjene, ali nije bilo guzve. Sutra bi volio na Jahorinu ako ce dvosjed raditi..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
IvanSki
Novi član

|
Juce skijanje na jahorini bilo je bolje nego citave prosle sezove...Snijega ima za i ovu i proslu godinu...Danas,kako su rekli,otvara se dvosjed poljice...Ova sezona ce biti jedna od boljih...PoZZ 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
neca
|
ja sad odozgo super je bilo snijega ima vise vec u jeku sezonu prosle godine ,staze su super,radila i zica na poljicama.ma divno ove godine cemo skijati najmanje 6 mjesecu 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
neca
|
Ej ViP danas se na stazi suskalo da ce skijanje biti za dj do 29.11.,a cike iz gorske nisu znale da nam potvrde informaciju jel vi znate sta ? Na igmanu se mogu koristiti proslogodsnji sezonski do 15.12. da li cemo i mi moci na jahorini posto novi sezonski nisu u opticaju i nece bit sigurno do 20.12. ako vec ne bude ova prva opcija da je skijanje za dj. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|