stranica: 1 [2] 3
|
 |
|
Autor
|
Tema: Prognoza za ovu ski sezonu (Pročitano 4141 puta)
|
Askoo
Novi član

|
od petka su najavili padavine i zahladenje.. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Word!
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ja mislim da bi vec danas mogao pasti novi snijeg, a zahladjenje je vec od sutra najavljeno 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
kuljanin
Novi član

|
Drustvo, ja jos nikad u zivotu nisam stao na skije. Za 4 dana stizem i jedva cekam da probam, svi mi kazu da je predobro! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
Drustvo, ja jos nikad u zivotu nisam stao na skije. Za 4 dana stizem i jedva cekam da probam, svi mi kazu da je predobro!  heh...obavezno uzmi neko da te snima kamerom;)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
jel pocelo padati?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sb pride
|
jel pocelo padati?
Kol'ko se na kameri vidi padalo je,sigurno par cm novog 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Široki Brijeg free raid T.
|
|
|
Askoo
Novi član

|
ma od cetvrtka ima da pada,cak su ga najavili i u nizim krajevima...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Word!
|
|
|
vanja8
Novi član

|
Čitajući sve komentare o nadolazećoj sezoni nadam se da će ova sezona biti bolja od prošlogodišnje ,barem što se snijega tiče.Svakodnevno kontroliram sve stranice na kojima se može pogledati prognoza vremena te se lagano ipak javlja crv sumnje.Naime na svim stranicama se govori o porastu temperature bez padavina,šta više temperature odlaze dobrahno u "plus",pa se iskreno pitam može li ova podloga izdržati sve što joj se sprema (na vrhu se već sada pokazuje pomanjkanje snijega) .Nadam se da sam u krivu te da ćemo se provesti bolje nego prošle godine.Pozdrav iz Pule i vidimo se za Novu Godinu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
bojim se da si u pravu što se tiče prognoze,a nadati se samo da se neće i ostvariti... ne bilo prvi put da se ovi iz vremenske prognoze pošteno izbrukaju... sve su češće prognoze u stilu. ako ne bude padala kiša možda će sijati sunce !!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
shaolin_master
|
@ GAGi i VANJA8
Mislim da pogresne i netacne sajtove gledate ( mislim da znam i koji ) koje prognoziraju toplo vreme, a to je netacno po ostalim sajtovima na netu koji su provereni i tacni. Nego mene nesto drugo brine. Na Jahorini ovih dana je stalno u minusu a svaki dan je snega manje za 5 cm po ski infu. Ne znam kako to?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
vanja8
Novi član

|
@ SHAOLIN
I ti potvrđuješ moje zle slutnje "snijega je sve manje a Nova Godina relativno daleko"
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
gagi
|
@ GAGi i VANJA8
Mislim da pogresne i netacne sajtove gledate ( mislim da znam i koji ) koje prognoziraju toplo vreme, a to je netacno po ostalim sajtovima na netu koji su provereni i tacni. Nego mene nesto drugo brine. Na Jahorini ovih dana je stalno u minusu a svaki dan je snega manje za 5 cm po ski infu. Ne znam kako to? [/ nadam se od srca da si u pravu što se tiče prognoze,prošla godina je bila i nadam se da se nikad ne ponovi,zbog nje sam praktično obnovio svu opremu za snowboard,odeću itd. Kad je u pitanju sneg prethodne sedmice je padao slab,rasresit sneg koji si mogao da oduvaš sa auta tako da se verovatno pomalo sleže.. ovi minusi mu ja se barem nadam ne dozvoljavaju da se topi...!!!quote]
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sb pride
|
Milsim da bi pojedincima bilo bolje da neke zle slutnje i prognoze ostave kod sebe i za sebe, nama koji vjerujemo u dobro  bude odlicno i na malo snijega ako je vec tako. Al ga na Jahorini uvijek bude dovoljno, ove godine će ga biti i previše. Malo više optimizma ne bi škodilo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Široki Brijeg free raid T.
|
|
|
|