stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: VIP Jahorina gostuje u nedjelju na NTV Hayat (Pročitano 753 puta)
|
|
vip-jahorina
|
Pogledajte u nedjelju 9.12.07, naravno oni koji imaju priliku da gledaju Hayat televiziju, u 17h emisiju o ski centrima u BiH. Uz Selima Hrvata iz OC Bjelasnica, Nihada Korica, direktora turisticke zajednice srednjobosanskog kantona kao predtsavnik planine Vlasic, Hamze Ajanovica - strucnog savjetnika za turizam iz ministarstva Bosne i Hercegovine, predstavika Blidinja bice prisutna i predstavnik nase malenkosti VIP Jahorine. to jos jednom pokazuje da imamo veoma dobar odnos sa ostalim centrima u BiH, a dogovorene su i novi vidovi saradnje, prije svege rjesavanje prevoza iz Sarajeva do Jahorine.... Cekamo vasa misljenja i razmisljanja.....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
nibleri
Novi član

|
e još kad bi se moglo dogovoriti oko zajedničkih ski karata to bi bilo ludiloo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
epilepticar
Novi član

|
Upravo gledam ..... neki čika hvali Bjelašnicu VIPovac hvali Jahorinu Hamza Ajanović -šef neke radne grupe obećao vezu Sarajeva sa Jahorinom, samo ne zna kad...promoviše projekat "Osmijeh za BIH" ...podprojekat je otvaranje skijaške sezone na Bjelašnici!!!!! blesavo. 15.12.2007. od 10 h----- To je veza politike i BiH. Uglavnom hvale Jahorinu. Ski klub Bjelašnica je aktuelni BiH skijaški prvak.Niđe veze.... Oprema za skijanje je skupa,tu se svi slažu... Neki mladić je nagrdio Bjelašnicu zbog svega,a posebno smeća i neobilježenih staza... Neka djeca se hvale da skijaju od treće godine Ski pass na Bjelašnici 22 KM dnevna (sedmična 6 za 7 dana) Ski pass na Jahorini do 14.12. važi stari cjenovnik a od 15 dnevna ide sa 26 na 30 KMOkvirne kalkulacije za 4 članu porodicu... 760 - 1840 (7 dana)Vlašić vikend 350 - 400 KM Jahorina vikend 200 - 600 KM Bjelašnica 300 KM
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
pa sta si ti ocekivao drugo od televizije hayat:P
a to da su ski karte preskupo jesu nema sta:)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
zum
|
po meni je emisija bila skroz ok  , nas vipovac je dodbo pokazao, kulturno i otvoreno kakvi su nasi gosti na jahorini. svak cast, jahorina zasluzuje tako nesto 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
reger
Gost
|
u potunosti na nivou, bez ikakvih neprijateljskih pobuda je gost iz VIP govorio. s moje strane cestitke !!! cak mislim da je voditeljica bila priklonjena jahorinskom gostu, sto me je moram priznati pozitivno iznenadilo.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ipa76
|
Pa zasto i ne bi kada je jedini i govorio kako treba. Mislim da je lijepo prezentirao Jahorinu za razliku od mladih lavova sa ostalih planina. Samo me interesuje da li je zaista gospodin iz VIP tima stvarno direktor OC Jahorina (ako sam dobro procitao titulu). Ako jeste, drago mi je jer to govori da ce se usluge poboljsavati (bar ako je suditi prema radu na web stranici na kojoj se nalazimo).
PS. I mislim da ne treba ljude suditi prema izgledu
Zivili
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|