stranica: [1] 2 3
|
 |
|
Autor
|
Tema: Rental skijaskih naocara? (Pročitano 2757 puta)
|
Meklaud
Novi član

|
Da li postoji mogucnost iznajmljivanja naocara za skijanje?
Pozdrav
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
Pozdrav
hahah...e svasta....pa majku mu 20KM naocale... mada je jedne godine moj kolega iznajmljivao za 5km dnevno...ludlo:)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
neca
|
Pozdrav
javi se kad dolazis iznajmicu ti ja naocare 20 KM sedmicno 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Meklaud
Novi član

|
Jel moze na rate?  Kakve su te za 20 KM?Za jednokratnu upotrebu:) Ma gledam da li da kupujem, posto sam polomio stare,ili ima nesto da valja da se iznajmi.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
Jel moze na rate?  Kakve su te za 20 KM?Za jednokratnu upotrebu:) Ma gledam da li da kupujem, posto sam polomio stare,ili ima nesto da valja da se iznajmi. kupi naocale i skijaj ko gospodin...a bez naocala nikako ne dolazi na jahorinu jer to je detalj bez kojeg ne mozes na stazu te nema iznajmljivaca ski naocala na jahorini mada sam vidio u par lokala da mogu da se kupe...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
gagi
|
da nije bilo rentala Granzov prošlog vikenda na Jahorini se ne bi imalo gde rentirati skije ili bord,a kamoli naočare !!?!! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Stipe16
|
Jel moze na rate?  Kakve su te za 20 KM?Za jednokratnu upotrebu:) Ma gledam da li da kupujem, posto sam polomio stare,ili ima nesto da valja da se iznajmi. kupi naocale i skijaj ko gospodin...a bez naocala nikako ne dolazi na jahorinu jer to je detalj bez kojeg ne mozes na stazu te nema iznajmljivaca ski naocala na jahorini mada sam vidio u par lokala da mogu da se kupe... Kako mislis nemozes bez naocala??? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
ne mozes bez naocala jer je dosta hladno oci ti suze i zasljepljuje te bijelina...ako mislis da dodjes da skijas bez naocala ne dolazi...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Ovo je definitivno najbolja tema na forumu, bas sam se slatko nasmijao  Onill & Rockanddown zestoki ste  Meklaud ja cu da ti poklonim naocare, 20KM i gotovo, jeftinije naocare od parkinga!!!! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Stipe16
|
ne mozes bez naocala jer je dosta hladno oci ti suze i zasljepljuje te bijelina...ako mislis da dodjes da skijas bez naocala ne dolazi...

|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
znaci bez naocala ni za zivu glavu... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Stipe16
|
znaci bez naocala ni za zivu glavu...  Daj,jel se sprdas ili???
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Hey Vip, Onill, Neca, Gagi, Stipe16, Rockanddown, ajde da skupimo 3KM (po osobi) i uzmemo Meklaudu naocare? Ako se jos neko pridruzi to bi nas jos jeftinije kostalo, a i skupili bi vise para pa bi covjeku mogli da uzmemo naocare kave on zeli?
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Stipe16
|
Bas su mocne... Mislim,imam ja naocale,ali nemaju ih svi koji idu s menom(valjda idemo  )
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1] 2 3