stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: 25.12. VIP Jahorina u naselju sator obiljezava Bozic !! (Pročitano 1826 puta)
|
|
vip-jahorina
|
Kako smo mi na Jahorini svestrani, a vecina nasih gostiju u tom periodu su iz Hrvatske, odlucili smo ove godine da katolicki Bozic obiljezimo i uveselimo ionako dobru atmosferu na Jahorini. Ispred vikendice M&M cemo okretati cijeli dan janje i prase, bice kuhanog vina, svi se mogu pridruziti, a cijene ce biti simbolicne. Nadamo se dobrom druzenju i veselju, te ce ova akcija preci u tradiciju na Jahorini Za sve daljne prijedloge smo otvoreni.....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
os
Novi član

|
sve pohvale na toj ideji... iako necemo biti tamo za božić...mislit cemo na vas..... veselje i druzenje ce sigurno biti dobro...za to se nemorate brinuti jer kad dodju slavonci veseljui druženju neće biti kraja...... pozzzzz svima... zelim vam dobru zabavu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
DenBa
Novi član

|
Svaka čast!!! Ovo je potez koji bi trebao odbaciti svaku sumnjičavost u vezi sigurnosti i vašeg gostoprimstva prema hrvatima. Rezervirao sam period od 05.01., tako da ću tu biti za vrijeme pravoslavnog Božića. Ma slavit ću kao da je moj katolički !! Do viđenja uskoro.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Buby
|
A joj kako lijepo, mene je prošle godine razveselilo što su nam domaćini u kući, mislim u našem stanu okitili bor!!!To neću nikad zaboravit, kako male sitnice vesele čovjeka!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Ma da, to nam je i cilj da se ljudi opuste i uzivaju. 7.1. na pavoslavni Bozic cemo vjerovatno na istom mjestu nesto slicno napraviti, ali o tome cemo vas naknadno obavjestiti. Naravno, da ocekujemo da nam se pridruze svi i za prvi i drugi Bozic, bez obzira na vjeru.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ina
|
Super ideja!Mislim da trebate napraviti akciju -nesto kao "prijatelji Bozicne feste"npr.tako da pomognu kuce iz vase ponude,prodavnice,kafici...tako da se npr.djeca obraduju nekim paketicima,poklonima,pa mozda i neka Bozicna tombola sa interesantnim nagradama...ne znam,nesto sto ce ljudima jos vise uljepsati praznik...uglavnom-ideja vam je za 10!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
aasterix
|
svaka čast na ideji, mi smo tamo, posle februara se brzo vračamo...znaći da je prvi put bilo fantastično... prijavljam šestoricu ljudi!! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Rude Boy
|
uhaaaaa ! glavno da če biti vina i mesa ! bit čemo tamo i mi, ekipa iz Eskima !  međunarodna i multikulturna ! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Markos
|
Svaka čast.Mi smo gore u tom terminu i sigurno ćemo navratiti.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
lala
Novi član

|
pa ne mogu vjerovati,prekrasno i svaka čast..prvi puta dolazimo na Jahorinu i to 22.12. i uopće nisam sumnjala na gostoprimstvo, ali još i fešte....sada sam ponosna što ću biti dio tima za slavlje,hvala....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Popokatapetl
Jr. Member

Bem' ti, da bar ja tak skijam ko' ovaj na sliki
|
Svka čast Jahorini i ljudima koji gore rade. Ovo Vam je potez za 5+. Još jedan dokaz da smo hvala Bogu prevazišli neke stvari. Mada moram priznati da sam i ja kada sam prvi puta prije dvije godine došao na Jahorinu bio malo skeptičan u pogledu prihvaćanja hrvatskih gostiju  . No nakon prvog dana provedenog gore moje su se sumnje rasplinule poput balona od sapunice... I tako da ne dužim dalje, evo nas ponovo treću godinu za redom, i ne pomišljamo da idemo negdje drugdje  . Kolege skijaši, snijega ima na svakoj planini, no ovakvih ljudi samo na Jahorini... Veeeeeeeeeeeelika pohvala administratoru koji se stvarno iz petnih žila trudi da budemo dobro i pravovremeno informirani... Vidimo se za Novu godinu.... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1]