Jahorina - ski zajednica - Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili registrirajte.
08 Septembar, 2008, 09:17:44

Prijavi se korisničkim imenom, tajnom riječi i dužinom sesije
Traži:     Napredna pretraga
Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Machen Sie ein exklusives Urlaub Ferienhaus in Kroatien, direkt am Meer.
10904 poruka u 403 tema od 1327 člana
Najnoviji član: zombi
* Početna Pomoć Traži Kalendar Prijava Registriraj
+  Jahorina - ski zajednica - Forum
|-+  Novosti, obavještenja, savjeti
| |-+  Novosti, obavještenja, savjeti
| | |-+  MAGLA
0 člana i 1 gost gleda ovu temu. « prethodna slijedeća »
stranica: 1 [2] Idi dolje Otisni
Autor Tema: MAGLA  (Pročitano 1727 puta)
greeny
Jr. Member
**

Pogledajte profil
Odg: MAGLA
« Odgovori #15 - objavljeno: 17 Decembar, 2007, 13:59:55 »

Ma kakvo minsko polje!!! Pa znam da neki ljudi sa Pala idu namjerno skijati prema Trnovu (spustaju se juznom stranom Jahorine) pa po njih dolaze autima i vracaju se preko Sarajeva. To su ciste gluposti i podvale!
Prijavljeno
ina
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #16 - objavljeno: 17 Decembar, 2007, 15:21:58 »

Da,a ko je uopste iznenadjen tom njihovom pricom o minskom polju!?Pa ljudi su ljubomorni,godinama to rade!Kad misle odustati ko zna,no valjda smo mi krivi jer nikad ne vracamo istom mjerom!Citavo ljeto hodamo Jahorinom uzduz i poprijeko,evo zivi smo i zdravi a kako me strasno nervira kad neko vjeruje da na Jahorinskim stazama ima mina,pa sta mislite kako mi koji zivimo ovdje i nasa djeca-skijamo po tim stazama!
Prijavljeno
ziponja
Moderator
Sr. Member

Pogledajte profil
« Odgovori #17 - objavljeno: 17 Decembar, 2007, 15:46:13 »

Ma bez veze.
Meni se cini da nije potrebno dokazivati nikome da mina nema i da je sve bezbedno .
Prijavljeno

Ko igra za raju
i zanemaruje taktiku
zavrsit ce karijeru
u nizerazrednom Vratniku
gagi
Sr. Member

Pogledajte profil
« Odgovori #18 - objavljeno: 20 Decembar, 2007, 14:25:31 »

slažem se sa kolegama koje su prethodno spomenule da ne bi trebalo po gustoj magli napuštati poznate staze,ali nekim gostima koji na žalost nisu najbolji poznavaoci planine ili im orijentacija u prostoru nije jača strana..retki si mogu priušiti kvalitetan GPS... često upravo ostanak na stazi predstavlja problem jer su one defakto ispresecane i spojene u jednu teško deljivu celinu što je za one koji planinu dobro poznaju velika prednost zbog prebacivanja sa lifta na lift bez gubljenja puno vremena...ja obično tražim onaj sa namanjim redom...većina razume o čemu govorim
Prijavljeno
stranica: 1 [2] Idi gore Otisni 
« prethodna slijedeća »
Skoči na: