stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Kuca do 13 osoba... (Pročitano 1081 puta)
|
|
Stipe16
|
Znaci,triba nam kuca do 13 osoba,kuca sa apartmanima ili vise kuca ali da su blizu... Posto se ne snalazim bas na portalu,jel mi moze neko upuceniji reci odgovor na postavljeno pitanje,u terminu od 5,1 do 12,1 2008... Unaprid fala.... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
hotel snjesko ima slijedece sobe slobodne: 3 krevetna 4 5 negdje bi ubacili pomocni lezaj. Pogledaj hotel Snjesko: Hotel Snjesko
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Stipe16
|
Znaci samo to??? A molim te mi reci jos kako je sa iznajmljivanjem ski i board opreme??? Citam i kazu da se triba unaprid rezervirat???  EDIT: A vip-jahorina nema sve apartmane i vikendice u ponudi,jel???
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
nisu svi objekti na jahorini u ponudi vip-jahorine
ali ako do 18.12. niste rezervirali skijanje na jahorini i vip-jahorina vam je nešto pronašao onda trebate zahvaliti dragom bogu i to uplatiti čim prije. rezervacije su se trebale napraviti prije 2 mjeseca a ne sada....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Stipe16
|
Da,pogrisili smo...  Cini se da nije isto ko na Vlasicu... A znas odg na drugo pitanje???
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ina
|
Da,super je da su vam nasli nesto u tom terminu,nevjerovatno jer je odavno vec sve puno(i ono sto nije u njihovoj ponudi) pa ne oklijevajte...  opremu inace nije potrebno unaprijed rezervisati ali je sigurnije kad dolazite u toj smjeni...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Stipe16
|
Ma nasli smo nesto,ali ne od vip-jahorine... Pa valjda ce se naci board i buce....  A zanima me kakve su kolicine snijega bile prosle godine od 5,1 do 15,1  Jel prosle godine smo bili na Vlasicu i bilo je snijega za 2 dana skijanja,a onda led i voda...  Ali zato hrana.... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Stipe16
|
Evo javljam da smo nasli smjestaj,Pansion Kovačević... E sad,posto nesto nevalja sa stranicom jahorinainfo,pitam vas jel bia neko tamo i kako vam se cini... Bilo sto o tome... Fala... P.S. Moze i odgovor na prije postavljeno pitanje... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
marija
|
Sorry ali ja ne znam za taj pansion.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Stipe16
|
Nema veze,nasli nesto drugo... Fala svima na odgovorima...  Nadam se da cemo se dobro provest i da ce biti sniga.... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1]