stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: BOARD,SVAKA ČAST... (Pročitano 2407 puta)
|
bosanka
Novi član

|
Prijatan,topao i iznad svega čist hotel.Moderan enterijer, smišljen sa ukusom i pažnjom.Posebna pohvala za hranu-ljudi ,ako već nećete u tom hotelu odsjesti-idite makar na klopu.Domaća je...i po kvantitetu, i po kvalitetu. Kuvar je sjajan i svestran, što je neobično za planinsko područje gdje je najčešće fokus na mesu, krompiru i sl. Mislim da vam rijetko ko na Jahorini nudi odlično pripremljenu ribu.... Zbog svega ovoga, pravac -Board!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
denis
Novi član

|
za hotel board se strinjam s tabo,tam smo bili v decembru. Ker je res vse tako,gremo 16. 2. ponovno.smo že rezervirali.folk,nikar drugam,tudi za otroke kuhar poskrbi pri hrani. cel kolektiv je porihtan v nulo!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
slazem se sa vasim ocjenama. i sam cesto jedem u boardu. stvarnbo je dobro, kuhar na nivou, usluga za 5, a hotel je stvarno jedan od najboiljih na jahorini.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Master
Novi član

|
Drago mi je da cujem lepe komentare za ovaj hotel, posto u prvom mesecu dolazim sa porodicom, upravo u ovaj hotel. Imam pitanje: kakav je izbor restorana u okolini, posto je aranzman na bazi polupansiona, treba se snaci za rucak  ? Pretpostavljam da se moze i u Boardu?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Moze i u boardu (kao nas gost 15% popusta), a u samoj bilizini su vise restorana, hotela....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
helena
Novi član

|
cao mene interesuje da li se iz hotela board moze direktno sa skijama na stazu i sa staze direktno do hotela?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Buby
|
Mi smo prvi dan išli u Board po svim preporukama i nismo bili zadovoljni tj. ne bi više tamo išli!!Večera za jednu osobu je 17 km  a netko je rekao 5-10!!To mi se čini ipak malo previše za ono šta su nudili!!Od kuhanog su imali samo dva -tri jela a drugo hladno, juhu u desert i nije neki izbor!!Prije toga su nas izvozali i 4 puta mijenjali stol ( ko fol zato jer nismo njihovi gosti )!!I nismo dobili nikakav popust kao gosti vip jahorine
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Hmmm, ja jedem dva do tri puta sedmicno tamo, i ne mogu podjeliti tvoje misljenje, u suprotnom, meni su sva vrata otvorena, pa ipak najradije idem u Board. Ne znam ko ti je rekao da bi vecera (predjelo, glavno jelo, desert) mogao kostati 5-10 km, mozda u Zambiji, ali ne na Jahorini. Cijena od 17 km je vise nego OK, kad uperedis da jedna pizza kosta 10-15 km na Jahorini.
Da nisi dobila popust, nisi ni trebala jer se radi o VECERI, a neo o RUCKU. Mi dajemo popust na RUCAK (procitaj Vaucer a i na stranici jahorina.org), mada dosta konobara zazmiri na jedno oko i da gostima popust na veceru, mada nebi trebali.
Za sljanje sa stola na stoil cu provjeriti, jer to nije u redu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
cao mene interesuje da li se iz hotela board moze direktno sa skijama na stazu i sa staze direktno do hotela?
NE MOŽE NA ŽALOST...sa staze do hotela da,ali iz hotela na stazu i liftove...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1]