Jahorina - ski zajednica - Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijski e-mail?
08 Januar, 2009, 20:22:11

Prijavi se korisničkim imenom, tajnom riječi i dužinom sesije
Traži:     Napredna pretraga
Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Machen Sie ein exklusives Urlaub Ferienhaus in Kroatien, direkt am Meer.
14115 poruka u 452 tema od 1593 člana
Najnoviji član: silvo
* Početna Pomoć Traži Kalendar Prijava Registriraj
+  Jahorina - ski zajednica - Forum
|-+  O Jahorini
| |-+  Smještaj na Jahorini
| | |-+  BOARD,SVAKA ČAST...
0 člana i 0 gostiju gleda ovu temu. « prethodna slijedeća »
stranica: [1] Idi dolje Otisni
Autor Tema: BOARD,SVAKA ČAST...  (Pročitano 2407 puta)
bosanka
Novi član
*

Pogledajte profil
BOARD,SVAKA ČAST...
« - objavljeno: 29 Januar, 2007, 15:20:54 »

Prijatan,topao i iznad svega čist hotel.Moderan enterijer, smišljen sa ukusom i pažnjom.Posebna pohvala za hranu-ljudi ,ako već nećete u tom hotelu odsjesti-idite makar na klopu.Domaća je...i po kvantitetu, i po kvalitetu. Kuvar je sjajan i svestran, što je neobično za planinsko područje gdje je najčešće fokus na mesu, krompiru i sl. Mislim da vam rijetko ko na Jahorini nudi odlično pripremljenu ribu.... Zbog svega ovoga, pravac -Board!!!
Prijavljeno
denis
Novi član
*

Pogledajte profil
Odg: BOARD,SVAKA ČAST...
« Odgovori #1 - objavljeno: 10 Februar, 2007, 08:06:42 »

za hotel board se strinjam s tabo,tam smo bili v decembru. Ker je res vse tako,gremo 16. 2. ponovno.smo že rezervirali.folk,nikar drugam,tudi za otroke kuhar poskrbi pri hrani. cel kolektiv je porihtan v nulo!
Prijavljeno
vip-jahorina
Administrator

Pogledajte profil WWW
« Odgovori #2 - objavljeno: 10 Februar, 2007, 12:46:44 »

slazem se sa vasim ocjenama. i sam cesto jedem u boardu. stvarnbo je dobro, kuhar na nivou, usluga za 5, a hotel je stvarno jedan od najboiljih na jahorini.
Prijavljeno

VIP Jahorina Team
Master
Novi član
*

Pogledajte profil
« Odgovori #3 - objavljeno: 11 Decembar, 2007, 21:04:04 »

Drago mi je da cujem lepe komentare za ovaj hotel, posto u prvom mesecu dolazim sa porodicom, upravo u ovaj hotel.
Imam pitanje: kakav je izbor restorana u okolini, posto je aranzman na bazi polupansiona, treba se snaci za rucak  Smiley ?
Pretpostavljam da se moze i u Boardu?
Prijavljeno
vip-jahorina
Administrator

Pogledajte profil WWW
« Odgovori #4 - objavljeno: 11 Decembar, 2007, 21:50:40 »

Moze i u boardu (kao nas gost 15% popusta), a u samoj bilizini su vise restorana, hotela....
Prijavljeno

VIP Jahorina Team
helena
Novi član
*

Pogledajte profil
« Odgovori #5 - objavljeno: 24 Januar, 2008, 08:01:32 »

cao
mene interesuje da li se iz hotela board moze direktno sa skijama na stazu i sa staze direktno do hotela?
Prijavljeno
Buby
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #6 - objavljeno: 24 Januar, 2008, 18:38:12 »

Mi smo prvi dan išli u Board po svim preporukama i nismo bili zadovoljni tj. ne bi više tamo išli!!Večera za jednu osobu je 17 km Shocked a netko je rekao 5-10!!To mi se čini ipak malo previše za ono šta su nudili!!Od kuhanog su imali samo dva -tri jela a drugo hladno, juhu u desert i nije neki izbor!!Prije toga su nas izvozali i 4 puta mijenjali stol ( ko fol zato jer nismo njihovi gosti )!!I nismo dobili nikakav popust kao gosti vip jahorine
Prijavljeno
vip-jahorina
Administrator

Pogledajte profil WWW
« Odgovori #7 - objavljeno: 24 Januar, 2008, 19:23:42 »

Hmmm,
ja jedem dva do tri puta sedmicno tamo, i ne mogu podjeliti tvoje misljenje, u suprotnom, meni su sva vrata otvorena, pa ipak najradije idem u Board.
Ne znam ko ti je rekao da bi vecera (predjelo, glavno jelo, desert) mogao kostati 5-10 km, mozda u Zambiji, ali ne na Jahorini. Cijena od 17 km je vise nego OK, kad uperedis da jedna pizza kosta 10-15 km na Jahorini.

Da nisi dobila popust, nisi ni trebala jer se radi o VECERI, a neo o RUCKU. Mi dajemo popust na RUCAK (procitaj Vaucer a i na stranici jahorina.org), mada dosta konobara zazmiri na jedno oko i da gostima popust na veceru, mada nebi trebali.

Za sljanje sa stola na stoil cu provjeriti, jer to nije u redu.
Prijavljeno

VIP Jahorina Team
gagi
Moderator Jr.

Pogledajte profil
« Odgovori #8 - objavljeno: 25 Januar, 2008, 20:10:52 »

cao
mene interesuje da li se iz hotela board moze direktno sa skijama na stazu i sa staze direktno do hotela?
NE MOŽE NA ŽALOST...sa staze do hotela da,ali iz hotela na stazu i liftove...
Prijavljeno
stranica: [1] Idi gore Otisni 
« prethodna slijedeća »
Skoči na: