stranica: [1] 2
|
 |
|
Autor
|
Tema: Nocno skijanje (Pročitano 3377 puta)
|
|
|
direktorica
Full Member

House addict
|
Jel krenulo nocno skijanje
pise na naslovnoj. al nije nista posebno ...bude guzva, i radi samo onaj lift ispod Kristala.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
IvanSki
Novi član

|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

House addict
|
da? a kad je to bilo? u 4. mjesecu? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
dadot
|
ja sam prosle godine dva puta bio na nocnom i nije bilo uopste guzve a staza je bila odlicna, iako kako kaze direktorica radio je samo tanjir na poljicama u tom periodu(februar) i dosta je kratka da bi se posebno uzivalo,ali je osjecaj odlican i svi koji nisu skijali nocu moraju probati obavezno.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
neca
|
nocno skijanje zavisi od vremena, a cesto se desi pogotovo u januaru da bude hladno i do -20 noci i onda je sranje.Krajem februara i u martu je vec super jer je to druga prica nema ni guzve
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gabrijelos
|
zasto ne prebace nocno na petak i subotu barem sada u ozujku kada je vise vikend gostiju
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
Odličan prijedlog! VIP možeš li ti oko ovoga što pomoći?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Mislim da je noćno skijanje na Jahorini izvikano jer je staza jako mala i često se "skijanje" pretvori u čekanje u redu za tanjirić od 10-tak minuta i spuštanja niz stazu od 20-tak sekundi..mislim da bi pravi potez bio osposobljavanje Prače za noćno skijanje...nije potrebno mnogo ulaganja za osvetljenje,a ostalo je već tu... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Slažem se sa Gagijem
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
na kraju sezone, te pred pocetak iduce cemo napraviti sastanak sa vlastima i OC, pa cemo vidjeti sta se moze.
Praca kao nocna staza ne dolazi u obzir, jer je veoma nisko, samim tim nesigurna zbog snijega. Prije je bila Rajska dolina osvjetljena.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
dadot
|
i meni je ovaj prijedlog za pracu pomalo bezveze, zbog same staze i njene udaljenosti a bilo bi dobro da se nocno prebaci za dane vikenda zbog veceg broja gostiju.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
onda mora da voliš čekanja u redovima pošto se naskijati sigurno nećeš...u sezoni i ovako bude gužva,a vikendom bi bila propast 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Ne bi bila tolika gužva, jer jedno je kad te izvlači sidro, a drugo je kad je dvosjed u pitanju, na to dodaj dužinu staze, a i nisu baš svi ljubitelji noćnog skijanja... Znači sve zavisi od staze koja bi bila osvjetljena.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
ma bojim se druže da od toga nema ništa dok neko ne uloži popriličnu sumu evra...za sada izgleda da nema zainteresovanih 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1] 2