Autor
|
Tema: Znak raspoznavanja (Pročitano 6803 puta)
|
|
sasav
|
evo ovako ćemo se najbolje dogovoriti oko upoznavanja
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
mrme
Gost
|
Pa onda se vidimo za par dana,valjda cemo se dogovoriti oko znaka do tada,pa cemo popiti po pivu gore.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
I dvije ako treba
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
mrme
Gost
|
Dogovoreno,a ne znam na sta Sasav-i misli,na ovo oko dogovora ko je u kojem terminu gore.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
odakle dolazuis, gdje ces biti i kad
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
mrme
Gost
|
Imas poruku na privat.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
I Ti
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

House addict
|
sta ce vam kape kad se dogovarate samo vas trojica. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
sta ce vam kape kad se dogovarate samo vas trojica.  Nisu trojica nego sestorica, a ti si sedma, mada tebi netreba kapa tebe cemo lako prepoznati 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Pa ajde kad si tako duhovita ti mi daj nacin da prepoznam ovu drugu dvojicu.Trojica nas je,pa sta,svasta,troje cemo se lako prepoznati,ne razumem.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
SILE
|
Mozda da odredimo neku kafanu i vrijeme pa da se skupljamo, recimo nedeljom u 12:00 pa ko dodje dodje
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Jbg sve kafane su nedeljom u 12 krcate,pa nebi bi bilo bas lako pronaci forumase,zar ne.Pomislio bi neko da smo ludi
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
SILE
|
Ima ona na vrhu kod ogorelice a nedelja je samo prijedlog bilo koji dan i vrijeme
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

House addict
|
Pa ajde kad si tako duhovita ti mi daj nacin da prepoznam ovu drugu dvojicu.Trojica nas je,pa sta,svasta,troje cemo se lako prepoznati,ne razumem.
nisam duhovita. probajte s mobitelima 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|