stranica: [1] 2 3 ... 11
|
 |
|
Autor
|
Tema: Znak raspoznavanja (Pročitano 7614 puta)
|
mrme
Gost
|
Sta mislite da se clanovi ovog foruma dogovore oko nekog znaka raspoznavanja kad dodjemo na omiljenu nam planinu Jahorinu?Eto tu provodimo deo dana i piskaramo pomalo,pa sto da ne znamo ko je ko i popijemo i po pivu gore.Ajde dajte neke predloge,pa se vidimo uskoro gore.Poz.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Bravo!!! Ideja ti je ODLICNA, ali ja ne mogu posle svih ovih kritika upucenih Jahorincima ima da me objese!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
ma svaka kritika je dobro došla nije ni nama baš lako i mi se borimo da nešto napravimo a nepitamo se baš puno
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
mrme
Gost
|
Pa moramo da ih kritikujemo,vidis da je svake godine sve bolje i bolje 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
ma svaka kritika je dobro došla nije ni nama baš lako i mi se borimo da nešto napravimo a nepitamo se baš puno
Vidis Mrme kako je Sasav odjednom dobar, samo da bi ovaj tvoj predlog prosao i prepoznao me! Sasavko nista od raspoznavanja!!!! ha,
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Slatko sam se nasmejao  .Oce da te ''navuku na tanak led'',pa onda da platis za sve kritike koje su bile upucene njima.Sala naravno.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
samo nek Supra dođe je ću platiti parking koliko treba 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Jos ce ti se isplatiti kritikovanje 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
mozda uvedem i nagradnu igru recimo besplatno sedam dana skijanja u martu za nejvećeg kritičara na forumu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Odlicna ti je ideja,znaci da opletemo i po onom sto nam se svidja i sto nam se ne svidja 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
Ideja o raspoznavanju odlicna. Treba naci dobar znak. Zato predloge na sunce , pa neka moderator odabere "najbolji". Predlog: Crveno dugme prisiveno ina jakni , ispod vrata sa lijeve strane ( na mjestu srca )
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Nedam se ja, registovacu se ja pod drugim imenom sa kojeg cu samo da ih hvalim, tako da kad dodjem ima da nas i caste. Salimo se malo. A sad ozbiljno vezano za ovaj tvoj predlog. Nece to bas tek tako proci, jer su mnogi od nas gore za novu, neko za Bozic (Kome je vecers/sutra SRECAN BOZIC), neko u Feb. drugi u Martu... Nego sta ti kazes kad bi uz pomoc Vip-a organizovali za sledecu godinu? N.P. svi koji su za izaberu isti period i isti smjesta/hotel, to bi mozda bolje, tako bi se svi nasli na istom mjestu i i i i, i od kud znam, zezali bi se, pijuckali, mozda se neko i zaljubi, a ako vas se skupi mnogo dosao bi i ja da kritikujem Sasavka, ha. Znam da izgleda nelogicno jer je tek pocetak sezone 07/08, ali to ce brzo da proleti kao 06/07.
P.S, Mrme jesi li procitao sta je napisao Sasavi? JOJ ja ne idem vise na Jahorinu, to su zamke, ne nasjedaj, ovi ce da nas......
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Ideja o raspoznavanju odlicna. Treba naci dobar znak. Zato predloge na sunce , pa neka moderator odabere "najbolji". Predlog: Crveno dugme prisiveno ina jakni , ispod vrata sa lijeve strane ( na mjestu srca )
Ha, ha ,ha.... dugme... crveno... i crvena ruza u zubima 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
ako ja predložim mislićete da čekam supru zato je bolje da vi predložite 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
nek znak raspoznavanja bude brile okrenute naopako 
|
|
|
|
|