stranica: 1 [2] 3 4 ... 11
|
 |
|
Autor
|
Tema: Znak raspoznavanja (Pročitano 6801 puta)
|
|
sasav
|
zaboravili ste sutra VIP pravi feštu zamislite prase i jagnje na ražnju a snijeg pada  dal je iko od forumaša na Jahorini
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
|
ziponja
|
Sto se tice ruze, mislim da je bolje u bulji.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
supra
|
zaboravili ste sutra VIP pravi feštu zamislite prase i jagnje na ražnju a snijeg pada  dal je iko od forumaša na Jahorini Koliko ce da kosta ta prasetina i jagnjetina kad je parking 2KM? Sala. Ja bi rado dosao kad bi mogao. Lijepo se provedite, da ne ostane nista!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
Gratiss prijatelju gratiss znam da nevjeruješ al je tako
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
JOJ!!!! UF! Pa zasto nisi stisnuo petlju pa prije desetak dana pokrenuo temu "gratis prasetina i jagnjetina" ja bi presao 1000KM samo da se najedem te vase tople jagnjetine i to na rizik da bi me zbog kritika izmlatili!!! Slijedeci put obavjesti! Ovo je tema "znak raspoznavanja" a mi o jagnjetini, ha, eto gde bi se mi raspoznali gde je piva i pecenje.
P.S. Sasavko, pozdravi mi gos.To..ca!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Voleo bih i ja da sam na planini sutra pa da probam tu janjetinu,al moram pravitit skoro 1000km,tamo i amo,pa mi malo daleko.Al tu sam za novaka na sedam dana,kao i od 9. februara,mozda jos po neki vikend,pa odoh onda da trazim ono crveno dugmence :)Jel bitno koja je boja konca,to ste zaboravili,ili moze li neka druga boja dugmeta ako mi se crveno ne slaze uz opremu 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
U koliko sati je start 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
sasav
|
oko 12
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
U j.. ti , pa nastojat cu doci. Tek oko tri imam obavezu. A jel stavljate na razanj u 12 ili ce biti gotovo u 12  lol
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
stavljaju u 9 ujutru kako sam obavješten
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Joooj curi mi voda na usta , na ovu prasetinu. Osecam da ce biti mlada. Moram nesto smuvat sutra
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Mrme vidis li sta nam rade ova dvojica Ziponja i Sasavi?! Sad moram da ispraznim frizider, a sutra u potragu za jagnjetinom! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Tako je. Sad prasetinu mazni, a sutra sa nama jagnjetinu. A mi cemo obratno... Jojjj samo da uhvatim vremena ....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
Supra kada dođeš ima da te vodim na pravu jagnjetinu samo prestani da kritikuješ. Ovo se zove MITO 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Supra nemoj da se prodas za kilo janjetine 
|
|
|
|
|