Autor
|
Tema: Znak raspoznavanja (Pročitano 6840 puta)
|
mrme
Gost
|
Znaci imas kapu kao dvorska luda 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
supra
|
Kakva je to kapa? Ako je kao u dvorske lude onda bi trebali svi da kupimo takvu kapu! Gde li je samo uzela.... hm... hm....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Neka hvala,ja nesto ne bih da stavljam takvu kapu na glavu.Mozda Direktorici lepo stoji,al meni nesto ne verujem da bi pasala.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Meni bi dobro stojala, samo da umjesto kindjice ima zvonce, svi bi me prepoznali. DIREKTORKO dje si kupila kapu? p.s. mrme se sali
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Vec sam zamislio coveka od 100 kg sa kapom koja ima zvoncice : 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Vec sam zamislio coveka od 100 kg sa kapom koja ima zvoncice :  Hoces reci kao ona domaca zivotinja sto pase travu?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ne nisam na to mislio,ipak je njima to oko vrata a ne na glavi.Salim se naravno,ma ne bio mi smesan predlog sa zvoncicem,al nisam pomislio ni na jednu domacu zivotinju 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Direktorice, ja bi tebe prepoznao i da nemas kapu sa tri roga. A zamisli da musko nosi tri roga na glavi he he he
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
supra
|
Ziponja nisu tri roga nego tri kraka  joj
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
he he, svejedno
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
supra
|
direktorka nam je offline vec dva sata, pocinjem da se brinem, nije se valjda naljutila
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Ma jok, potpisuje nesto ili otpusta radnike.... lol 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ma jok kraj meseca a bogami i godine pa treba podeliti plate,a tad su najnervozniji.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
patak
|
hej mrme  ja imam 100 kg i imam kuapu sa zvoncicima i kao dvorska luda  ali ja ima 3 kape
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Gola Voda 
|
|
|
|