Autor
|
Tema: Znak raspoznavanja (Pročitano 7629 puta)
|
|
patak
|
ako vidite musko sa kapom ko direktorka to sam ja  nemojte meni mahati  hehehehehe
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Gola Voda 
|
|
|
supra
Gost
|
Jesi to mozda opljackao cirkus? Direktorka se hvali kapom kao da je niko nema, a ti cak tri imas!!! mrme spava
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
patak
|
He  ja obozavam takve kape, sve 3 su razlicite  i to ekstra  ) pa nije moguce da neko ide spavti prije 3  hihihi a koliko ja znam niko nepravi unikte  bar kad je odjeca i odjevni materijali u pitanju tako da sam siguran da jos neko ima istu taku kapu  zato ih ja ima 3 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Gola Voda 
|
|
|
|
patak
|
Jao sta sam ovih smalija stavio 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Gola Voda 
|
|
|
|
marija
|
moja je obična  i ja bi kapu sa rogovima! gdje to ima za kupit? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
patak
|
Nemam pojma ja sam sve 3 dobio  mislim da je bilo u todoru 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Gola Voda 
|
|
|
|
gagi
|
meni se sve čini da sam takve kape video kod prodavaca koji imaju svoje štandove na Poljicama...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Evo ne spava mrme vise  i pocinjem sa pakovanjem jer krecem gore za nekih dva sata,pa ja cu svima koji imaju "dvorska luda" kape mahati 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ajde ako smilsite nesto bolje napisite,bicu online pa da pijemo pivce na Jahorini.Poz
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
slažem se da pokušamo smisliti nešto drugo,bojim se da mi ta kapa ne stoji baš najbolje... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ma ne ni zbog toga,ko zna koliko ljudi ima sa slicnim kapama,pa je malo nezgodni ispitivati ljude po planini ej jesi li ti Gagi,pomislice neko vidi ovu budalo,uhapsice me gore 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
patak
|
hehe ali ja necu gore do 12.01.  tako da meni neces mahati  ali zato ja tebi sad masem i zelim ti dosta snjega gore MRME  heheh
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Gola Voda 
|
|
|
mrme
Gost
|
Hvala,pa se cujemo preko foruma,al dolazicu ja gore i u tom terminu verovatno.Poz
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
mrme,ja sam gore u peridu od 02.01. do 05.01.2008,nadam se da ćemo uspeti da se nađemo i popijemo to piće...pozdrav !
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ma mene cete lako prepoznati,najlepsem momku kojeg vidite i koji najbolje skija,slobodno masite jer to cu biti ja.He he,aj vidimo se gore ja evo krecem,opis sam vam dao,nema sanse da promasite 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |