Autor
|
Tema: Znak raspoznavanja (Pročitano 7597 puta)
|
|
gagi
|
dobro ti se dalo čekati onaj red na liftu Poljice,mnogo manje je bilo gostiju na ogorelici II... valjda zbog staze...znaš na šta mislim
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Imao sam pocetnika sa mnom koji je bio u ski skoli,pa sam morao da nadgledam stvari 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
|
mrme
Gost
|
ma skijao sam ja svoju voznju uglavnom,al morao sam pomalo nadgledati stanje u skoli.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ti Gagi ides gore opet il to je to za ovu sezonu?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
trudnice su samo za majstore...dve muve jednim udarcem!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
anapicic
|
Tek sad kad sam se vratila vidim da imate znakove prepoznavanja..  e pa i ja imam kapu s desetak sarenih rogova.. svi me pitaju gdje sam je kupila.. eto ja moju u dubrovniku nasla prije dvije godine i stalno je nosim.. imam i zvoncice koji na njoj vise.. em me vidis em me cjes.. nego sad je malo kasno jer sam se vratila doma.. al masite mi kad se vratim u sa na servis preuzet auto.. necu jahorinu sigurno zaobici.. pa taman na jedan dan! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
idem, naravno gore sam od 26.01. do 02.02.2008,nadam se da se tada vidimo...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Nemamo jos znakove prepoznavanja,vec imamo temu o tome,a evo vec danima se nauspevamo dogovoriti,tako da se ovo pretvorilo u zajebanciju,a ja bio ozbiljan kad sam pokrenuo ovo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
ja sam od 09.02 gore do 16.02.Jbg
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
ma gledaću da ubodem makar vikend,ako se ne bude moglo na stazu kafanama ne smeta nedostatak snega,čak naprotiv..!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
anapicic
|
..i ja cu se vracati bar jos tri cetiri vikenda do ozujka, nego pocetkom drugog se planiram vinuti i na Bjelašnicu, navodno je neko natjecanje i druženje Dubrovčana.. to bi trebala posjetiti..  ipak sam ja redovan gost na tim planinama..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
ma ne sekiraj se,uključićemo i tebe,dubrovčani su lepi ljudi,dubrovčanke i više...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost