stranica: 1 ... 8 9 [10] 11
|
 |
|
Autor
|
Tema: Znak raspoznavanja (Pročitano 4708 puta)
|
|
gagi
|
jadino se supra ne izjašnjava,možda se brine da ne bude nestašica pečenja ili piva ako se društvo poveća...ne brini druže dame obično ne jedu mnogo...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ma za njega cemo jedno jagnjence posebno da bacimo na razanj 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
nadam se da će biti dovoljno,možda je bolje da odmah pripremimo i prasence kome se ne gadi..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Au pa mi bolje da se nadjemo u nekoj pecenjari 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
jadino se supra ne izjašnjava,možda se brine da ne bude nestašica pečenja ili piva ako se društvo poveća...ne brini druže dame obično ne jedu mnogo...
Neću da je diram jer mi je mnogo simpatična posle onog što je napisala "ja sam inače zimski tip pa uživam u minusu", zvuči predivno
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
to ćemo teže da nađemo na Jahorini,tamo furaju samo peku(sač)...ražanj je nepoznata pojava..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Neću da je diram jer mi je mnogo simpatična posle onog što je napisala "ja sam inače zimski tip pa uživam u minusu", zvuči predivno Sta nam je sa Suprom veceras,izuzetno je duhovit evo po drugi put sam se slatko nasmejao na njegov post 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
anapicic
|
volim papati, volim piti.. sve cu da vam popijem i pojedem.. ja volim male prascice.. mljac
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
volim papati, volim piti.. sve cu da vam popijem i pojedem.. ja volim male prascice.. mljac
Eto vidite, šta sam vam rekao!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Supra ko baba Vanga,kad imas takve moci de nam reci kakvo ce biti vreme 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
al se skrenulo s teme 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Odavno se skrenulo sa teme,treba joj promeniti ime 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
gagi
|
mislim da je najbitnije da se nekako nađemo,bilo bi super...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 ... 8 9 [10] 11