stranica: 1 ... 18 19 [20]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Kafana kod Šašavog - Zatvorena - Closed - Fermé - Chiusa - Geschlossen (Pročitano 3610 puta)
|
|
supra
|
Zato što sam joj poslao mail  inače ko zna kad bi nas se sjetila
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Zato što sam joj poslao mail  inače ko zna kad bi nas se sjetila Nije mi palo na pamet. Mudar potez !! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
supra
|
Zato što sam joj poslao mail  inače ko zna kad bi nas se sjetila Nije mi palo na pamet. Mudar potez !!  Nema alternative, mada više ni to ne pomaže 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
i vedro je.. STEŽE joj kako će samo biti ujutru u 09,00 časova
Kladim se da ćeš u 5:00 već biti na nogama? Kafica, rakijca, kapica, zenica, dječica... pa stazica... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
ja neću sutra stići da skijam ali najstarija kćerka će prva biti na Poljicama. Znaš več dugo godina ona otvara prvu vožnju na liftu Poljice pa će tako biti i ove godine.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
|
supra
|
ja neću sutra stići da skijam ali najstarija kćerka će prva biti na Poljicama. Znaš več dugo godina ona otvara prvu vožnju na liftu Poljice pa će tako biti i ove godine.
Kad te svi znaju!!! Ko meni garantuje da već nije otvorila? Želim joj najljepšu sezonu do sada.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
hvala druže a mogli bi se uskoro vidjeti i u Austriji tamo u blizini švajcarske granica. Kada ti nećeš ovamo mi smo prinuđeni ići gore
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
inque
|
haha bas prinudjeni... ma ja, tegoba je to c c c 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Snowboarding makes me happy!
|
|
|
|
supra
|
hvala druže a mogli bi se uskoro vidjeti i u Austriji tamo u blizini švajcarske granica. Kada ti nećeš ovamo mi smo prinuđeni ići gore
Naći ćemo se obećajem ti!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
evo 2005
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
stranica: 1 ... 18 19 [20]
|
|
|
 |