Anketa
|
| Pitanje: |
Hoce li nam se clan Supra prodati za jagnjence ili ne?
| Da |
  16 (76.2%) |
| Ne |
  3 (14.3%) |
| Hoce,al ne za jagnjence |
  2 (9.5%) |
|
|
| Ukupno glasova: 21 |
|
Autor
|
Tema: Da li ce se Supra prodati za jagnjence? (Pročitano 14921 puta)
|
|
gagi
|
nešto nam je supra indisponiran...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ne znam sta mu je,garant je uporedo i na nekom chatu,a ovde veceras nema zenskog sveta pa smo mu dosadni 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
neka,popraviće se on već,nebi bio Supra da nije tako...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
evo nešto za razbijanje dosade...SAMO 3 000 000 LJUDI IMA TU SREĆU DA ŽIVI U BOSNI,OSTALI NEMAJU TU SREĆU,ALI ZATO IMAJU SVE OSTALO !!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Evo me, kupovao sam nesto sa eBay pa sam morao da čekam zadnju minutu. Mrme ti večeras kao da si na pijaci, skije pa skije, i to one šugave SL1112
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Sad cu polako na spavanje,Gagi ajd stvarno razmisli o prodaji skija,trebaju mi skije pod hitno,mozes sebi onda kupiti novi bord.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Evo me, kupovao sam nesto sa eBay pa sam morao da čekam zadnju minutu. Mrme ti večeras kao da si na pijaci, skije pa skije, i to one šugave SL1112
E mi srecnici iz Srbije ne mozemo kuppovati na ebay-u pa nam je ovo jedini nacin da si nesto priustimo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Sad cu polako na spavanje,Gagi ajd stvarno razmisli o prodaji skija,trebaju mi skije pod hitno,mozes sebi onda kupiti novi bord.
Đe se to još može kupiti snow za skije? Znaš li ti koliko košta jedan snow? Zašto ne uzmeš sebi one kratke skije, one koštaju najmanje čim su onako kratke?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Neka neka vidim da ste vi skloni prelasku na te nove tehnologije,pa cu vama to ostaviti,ja se drzim mojih smucki.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
M . R . M . E
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Al si brz,nema sta,ako si takav i na bord-u onda nisi los.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
hvala supra  idem ja, moram radit, gužva pred golom... Mrme nema ziponje pa moram da tebe da pitam. Čime se bavi Jazz? mućkama i prevarama 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
supra