Anketa
|
| Pitanje: |
Hoce li nam se clan Supra prodati za jagnjence ili ne?
| Da |
  15 (75%) |
| Ne |
  3 (15%) |
| Hoce,al ne za jagnjence |
  2 (10%) |
|
|
| Ukupno glasova: 20 |
|
Autor
|
Tema: Da li ce se Supra prodati za jagnjence? (Pročitano 13504 puta)
|
mrme
Gost
|
 znao sam.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Kad bi se svi našli ja bi stvarno bio zabrinut za moj stomačić, osto bi 100% gladan.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Eto ja se odricem mog dela u korist Supre 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
LJUDI NAPUCO SAM 200 POSTOVA!Pošto vidim da ne dodjeljuju nikakvu nagradu, a ni petu zvijezdicu, dižem ruke od ovog Foruma posle 4 dana i 11 sati provedenih online na forumu, samo je Vip proveo duže vremena od mene 5 dana i 6 sati tako ne moraju više da se brinu šta ću da im napišem ili koju kritiku ću da im uputim Pozravljam vas sve... onilla, borderku, alfu, ziponju, jezz, bogdanovića, gagia, dadota, stipe, anapicic, svoxy… ma sve... a najvise mrmeta i šašavog… prvog za dobro zezanje, a drugog za informacie iz prve ruke. Hristo se rodi i srećan Božić Vip sad možeš da zatvoriš i ovu anketu, jer nema više smisla, ja sam se uveliko prodao za jagnjence, pivu i dobro društvo... hvala svima koji su glasali p.s. društvo javiću se ja vama preko e-maila kada se bude okretalo pa da se nađemo.D  I  R  E  K  T  O  R  K  O 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Sretan Bozic i tebi Supra i ostalim vernicima,i cestitamo ti na 200-tom postu.Nadam se da nisi ozbiljan sa onim delom oko dizanja ruku od ovog foruma,jer bi nam bilo dosadno.Ma dace ti Sasa-vi petu zvezdicu,nemoj da brines.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
hvala supra, Hritos se rodi i sretan Božić i Tebi i svima koji slave danas! (ja ne slavim ni jedan Božić ni išta slično, ja slavim Prvi maj!  , ali nije to tema  ) i ajde, nemoj da si na kraj duše, istina da bi trebalo da nagrade nekako najaktivnije članove, ali život je takav, čupav i dlakav 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|
dadot
|
VAISTINU SE RODI
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
sasav
|
LJUDI NAPUCO SAM 200 POSTOVA!Pošto vidim da ne dodjeljuju nikakvu nagradu, a ni petu zvijezdicu, dižem ruke od ovog Foruma posle 4 dana i 11 sati provedenih online na forumu, samo je Vip proveo duže vremena od mene 5 dana i 6 sati tako ne moraju više da se brinu šta ću da im napišem ili koju kritiku ću da im uputim Pozravljam vas sve... onilla, borderku, alfu, ziponju, jezz, bogdanovića, gagia, dadota, stipe, anapicic, svoxy… ma sve... a najvise mrmeta i šašavog… prvog za dobro zezanje, a drugog za informacie iz prve ruke. Hristo se rodi i srećan BožićEvo siječem prijatelju jednu plećku za tebe.. Svim koji slave želim sretan Božić Hristos se rodi....... Vip sad možeš da zatvoriš i ovu anketu, jer nema više smisla, ja sam se uveliko prodao za jagnjence, pivu i dobro društvo... hvala svima koji su glasali p.s. društvo javiću se ja vama preko e-maila kada se bude okretalo pa da se nađemo.D  I  R  E  K  T  O  R  K  O 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Poceli sa zajebancijom,a ti se prodade za jagnje 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
supra, znaš kako kaže bora čorba: prodane duše mogu da mi pu*e. nisam ja kriva, bora to smislio 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
dobro, prenijet ću čorbi da se zeznuo ovaj put  on će meni, supra prodan, sram ga bilo!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|