Anketa
|
| Pitanje: |
Hoce li nam se clan Supra prodati za jagnjence ili ne?
| Da |
  16 (76.2%) |
| Ne |
  3 (14.3%) |
| Hoce,al ne za jagnjence |
  2 (9.5%) |
|
|
| Ukupno glasova: 21 |
|
Autor
|
Tema: Da li ce se Supra prodati za jagnjence? (Pročitano 14938 puta)
|
supra
Gost
|
Jesi cuo da nam se Gagi povredio,povreda kolena.
nedaj bože, zezaš se
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
http://www.jahorina.org/forum/index.php/topic,415.msg4938.html#msg4938 , odgovor 25 pa procitaj.Zelimo mu brz oporavak.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
moj mrme,stavljam led po pet puta dnevno samo da ovo malo brže prođe,devojčica mi kaže da ću tako samo navući reumu na koleno,ali sta se može,bordati se mora...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Predjite na skije,pa ce i rane brze zaceliti 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
druže moj,toliko mi se dopao bord da ću ti pokloniti nove skije Atomic SL sa vezovima i pancericama(takođe Atomic) ako ti odgovara broj 29...ali na skije se više ne vraćam...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
moj mrme,stavljam led po pet puta dnevno samo da ovo malo brže prođe,devojčica mi kaže da ću tako samo navući reumu na koleno,ali sta se može,bordati se mora...
mjenjaj djevojčicu i kupi nov bord
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ej veruj mi Gagi bas Atomic sl12-ku gledao sad da kupim pre neki dan,nasao sam dosta povoljno,pa se razmisljam.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
ništa ne razmišljaj,Atomic je ipak Atomic...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Nisam na Atomicu nikad skijao,vozim Fischer-a,al mi kazu da je ta skija mozda malo preteska i pretvrda za celodnevnu voznju.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
atomik je tvrda skija i traži dobru tehnika i znanje
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
|
gagi
|
u pravu je sasav,ali kad je savladas...nema bolje...premda za celodnevno skijanje možda ipak Fischer RX 8
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ma skijam ja od malih nogu,imam ja dobru tehniku,al provodim dosta vremena na stazi kad odem gore,pa mi je ta skija mozda malo previse za ceo dan na njoj.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
u pravu je sasav,ali kad je savladas...nema bolje...premda za celodnevno skijanje možda ipak Fischer RX 8
I bas tog Fischera imam,ne mogu da verujem da si pogodio 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
mjenjaj djevojčicu i kupi nov bord uh,uh,to bi morao da bude pakleno dobar bord druže,devojčica me pazi i mazi,a ne brani mi niti da sam skoknem do Jahorine... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
I bas tog Fischera imam,ne mogu da verujem da si pogodio  pa nisam ja bez veze tolike godine potrošio na skijama,sad ne mogu da stignem zaostatak na bordu...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |