Jahorina - ski zajednica - Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijski e-mail?
09 Januar, 2009, 05:52:19

Prijavi se korisničkim imenom, tajnom riječi i dužinom sesije
Traži:     Napredna pretraga
Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Machen Sie ein exklusives Urlaub Ferienhaus in Kroatien, direkt am Meer.
14118 poruka u 453 tema od 1597 člana
Najnoviji član: crymnance
* Početna Pomoć Traži Kalendar Prijava Registriraj
+  Jahorina - ski zajednica - Forum
|-+  O Jahorini
| |-+  Pitanja i odgovori
| | |-+  Primjedbe na rad policje, parking službe, učitelja skijanja i drugih radnika
0 člana i 1 gost gleda ovu temu. « prethodna slijedeća »
stranica: [1] 2 Idi dolje Otisni
Autor Tema: Primjedbe na rad policje, parking službe, učitelja skijanja i drugih radnika  (Pročitano 2527 puta)
sasav
Administrator
Sr. Member

Pogledajte profil
Primjedbe na rad policje, parking službe, učitelja skijanja i drugih radnika
« - objavljeno: 26 Decembar, 2007, 21:20:15 »

Dajte primjedbe ili pohvale na rad policije, radnika parking službe, učitelje skijanja ili druge zaposlene u ski centru Jahorina. Davanjem vaših primjedbi možemo da ukažemo na greške onima koji griješe ili da pohvalimo one koji dobro rade. Mozete takođe da date iskustva u dolasku ili odlasku sa Jahorine počev od ulaska u BiH pa do Jahorine i obratno.
Prijavljeno

Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
ziponja
Gost

Odg: Primjedbe na rad policje, parking službe, učitelja skijanja i drugih radnika
« Odgovori #1 - objavljeno: 26 Decembar, 2007, 21:24:50 »

Ja za sada mogu pohvaliti jednog dugonju ( ne znam mu ime ) koji radi na parkingu ispod Satora ( donji parking)
Momak, pristojan, ni traga kabadahijskom ponasanju i jedva je uzeo mandarinu koju sam mu ponudio nakon sto sam platio parking
Prijavljeno
mrme
Gost

Odg: Primjedbe na rad policje, parking službe, učitelja skijanja i drugih radn
« Odgovori #2 - objavljeno: 26 Decembar, 2007, 21:29:14 »

Sto mu nisi dao neki lep sendvic,a ne mandarinu,mozda covek bio gladan,pa mu mandarina na gladan stomak nije bas prijala  Smiley
Prijavljeno
ziponja
Gost

Odg: Primjedbe na rad policje, parking službe, učitelja skijanja i drugih radnika
« Odgovori #3 - objavljeno: 26 Decembar, 2007, 21:30:14 »

Mislio sam mu dat parce prasetine, one sa raznja. ALi kontam na duznosti je pa onda samo mandarina.
Prijavljeno
supra
Gost

« Odgovori #4 - objavljeno: 26 Decembar, 2007, 21:31:11 »

Policija je ok, cak i u putu preko Zvornika-Sokolca-Pala nisam imao nikakvih problema. Radnici parking sluzbe su mi bili simpaticni do ove godine dok su radili gratis. A sto se tice ski ucitelja za njih jos nisam cuo niti procitao ni jednu jedinu kritiku.
Prijavljeno
mrme
Gost

« Odgovori #5 - objavljeno: 26 Decembar, 2007, 21:58:49 »

A odakle stizes Supra ti,nikako to da te priupitam?
Prijavljeno
Rude Boy
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #6 - objavljeno: 03 Januar, 2008, 14:40:53 »

kakav je to zakon koji SAMO strance obavezuje da danju pale svetla na kolima ?!
na "novim" parkiralištima uspjesi malih otmičara nastavlja se ! nisu baš skupi ali bez njih ne možeš ! žmigavci na blatnicima najtraženih volkswagena !  Angry
Prijavljeno
sasav
Administrator
Sr. Member

Pogledajte profil
« Odgovori #7 - objavljeno: 03 Januar, 2008, 15:49:19 »

kakav je to zakon koji SAMO strance obavezuje da danju pale svetla na kolima ?!
na "novim" parkiralištima uspjesi malih otmičara nastavlja se ! nisu baš skupi ali bez njih ne možeš ! žmigavci na blatnicima najtraženih volkswagena !  Angry

pojasni malo,  zakon pbavezuje sve da pale svjetla  rješili smo i ovaj drugi problem.
Prijavljeno

Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
Rude Boy
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #8 - objavljeno: 04 Januar, 2008, 09:54:55 »

pa ovo sa svjetlima prodao mi je majstor na kapiji prilikom povratka kuči !
Jel znate razlog zaustavljanja ?
Ne !
Nemate upalena svetla !
Uf, zaboravio sam ! Evo ga, gore !
Kod nas važi zakon koji za strance ......

niti on meni nešto pismeno o kazni, niti ja njemu markice ! sretan kraj !

još jedna skoro win-win situacija u Sarajevu za plave momke ! Kad iz centra ( kružnog - oko čaršije) očeš na kraju skrenuti preko tramvaj staze u pravac za Pale ! Policajci kažu da gaziš žutu tramvaj boju na podu ! Plati ! Ako ideš tramvaj stazom isto plati !  A da se ne pokvari veče .... i za  volanom gospođa, opa izvinite gospođica ... opet sretan kraj !

i ovaj drugi problem rješen ! cena sitnica ! 20 eurića ! i dobiješ dva žmigavca sa lampicama, koju imam sad jednu viška jer je sitni lopov nije uspeo da je skine !  Tongue
Prijavljeno
buco
Novi član
*

Pogledajte profil
« Odgovori #9 - objavljeno: 04 Januar, 2008, 21:52:05 »

Na Jahorini smo boravili sedam dana u terminu od 22. do 29. 12.2007. godine, u vikendici Planinski snovi. Sa planine nosimo samo pozitivna iskustva, od vikendice koja je bila čista i udobna, preko usluge na poljani Poljice. Posebno pozitivna iskustva imamo sa ski rentalom Gajović. Ski oprema je bila dobra, momci u ski rentalu (Miloš i Mlađo) prva liga, a instruktor Marko Gajović čovjek za 10. Svima skupa jedno veliko hvala za ugodan boravak na ovoj prekrasnoj planini od ekipe iz Dalmacije. Veliki pozdrav VIP-u................
Prijavljeno
zana
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #10 - objavljeno: 06 Januar, 2008, 19:54:52 »

pozdrav narode..mi smo beskrajno,beskrajno uživali..ovih sedam dana,mada sa nizom pehova koji su zadesili moju ekipu ipak sve najbolje sa jahorine nosim u srcu..smještaj u kući tomić kao i sam domaćin bii vrhunski,jako smo mu zahvalni i svaka pohvala(jedino onaj divan nam je falio,pa smo se nažuljali na klupicama)momci na žičarama i više nego ljubazni,dragi i spremni pomoći..služba za spašavanje isto tako!!vjerujte govorim iz gorkog osobnog iskustva jer nam je prijatalj iz ekipe slomio nogu(kako rekoh o pehovima..)momci su priskočili u rekordnom vremenu i što je bilo do njih super je obavljeno!htjeli smo im donit bocu pića ali takva frka oko pakovanja..pa nam je promaklo..zaista sve za pet..pozdrav svima i uživajte u snijegu i skijanju!!!!!!
Prijavljeno
marija
Full Member

Pogledajte profil
« Odgovori #11 - objavljeno: 07 Januar, 2008, 10:35:27 »

Pohvala Peggy-ju za prekrasne apartmane i našem učitelju Siniši iz škole Snješko!

Međutim problem je u Šatoru taj što je previše vikendica i kuća a infrastruktura za to nije spremna, od 7 dana 5 dana nismo imali fazu struje a jedan dan nismo imali niti vode!
Prijavljeno
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući

Pogledajte profil
« Odgovori #12 - objavljeno: 07 Januar, 2008, 11:00:44 »

@ marija: koma!
mi smo isto bile kod pegija, ali kad nam je iznajmljivao je rekao da ima agregat.
pa tko je tu lud?
ili mu se nije dalo da ga pali?

uglavnom, mi nismo ostale bez struje, sva sreća.

kod pegija se meni ne sviđa što apartmane sa jednom sobom (znači dva kreveta) i trosjedom i foteljom (!) na razvlačenje iznajmljuje kao app. za 6 osoba - helou! to je app. za 2 osobe (svugdje u svijetu osim u francuskoj, tamo bi to bio app. za 10 osoba, valjda  Roll Eyes ), ali dobro, ako je takva "kategorizacija" u bih, onda nek mu bude.
nas je bilo 4 pa nam je to bilo ok, ali nije fora da netko mora da spava na trosjedu na razvlačenje (još je nekako nagnut, moraš da se držiš da ne skliznešdok spavaš).
i ne sviđa mi se to što je stavio neke super-truper jacuzzije, a nema mažinu za suđe - kakvi su to smiješni prioriteti?!?

inače je ok - namještaj relativno nov, čisto, domar zoran jako jako ljubazan  Smiley relativno dobra pozicija.
Prijavljeno

zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
vip-jahorina
Administrator

Pogledajte profil WWW
« Odgovori #13 - objavljeno: 07 Januar, 2008, 23:06:55 »

evo i ja imam jednu primjedbu na Jahorinu, bolje receno na policajca na izlazu sa Jahorine.
Danas na Bozic, negdje oko 14.30 krenem sa Jahorine. U autu stranih registarskih oznaka, pored mene djevojka, pozada njena sestra, te dvoje manje djece.
Zaustavi nas policija, neka zena koju nisam nikad prije vidio, ja stanem, otvorim prozor, a ona meni odmahne i kaze "prijatno" nasto ja ubacim u prvu i krenem, jer svako dan tu prolazim par puta pa mi je to normalno tako. Cujem povike "STANI".
Zaustavim opet, sad dolazi jedan, prilicno krupan, na celavo osisan policajac, kasnije saznajem da se zove Adnan (mislim Hadjiahmetovic), veoma drsko pocne se derati i vikati na mene "izlazi iz auta" "papire", "sa mnom u kucicu" itd. kazne, sud, policija, pretnje, zapisivanje...
Ocigledno me nije prepoznao, a izgleda da nije bio bas dobro raspolozen pa mu lego ko kec na 11.
Dobro zavrsi se to, ja mu kazem ko sam i o cemu se radi, te se on smiri.
Nije to lose sto se meni desilo, ali ne bi bas niko od nas pa i odgovornih volio da se nasim gostima to desi. Druga stvar, vidi da sam sa djecom i zenama u autu i da bi mogao biti gost, na kojem se bas ne treba izivljavati, pa i ako dodje do nesporazuma gdje su on i kolegica mu iskljucivo krivi.

Ja se nadam da ce neko od odgovornih ovo procitati i Gospodinu Adnanu skrenuti paznju na njegovom ponasanju.

Prijavljeno

VIP Jahorina Team
Buby
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #14 - objavljeno: 08 Januar, 2008, 10:53:50 »

Ja imam pohvalu za ski rental Lavina, oprema je super nova novcata, pancerice ne bi bolje ni u trgvini izabrala i dečki jako pristojni ali mi nije jasno kako to da vip jahorina ne radi više sa Gajovićima ( ili radi) jer tamo nam je prošle godine bilo također super i ipak malo više uz put!!A i dečki su posebni  Wink
Prijavljeno
stranica: [1] 2 Idi gore Otisni 
« prethodna slijedeća »
Skoči na: