stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Vanpansionske aktivnosti (Pročitano 2387 puta)
|
|
Ogi
|
U subotu sam na Jahorini!  Ovde pisite o vanpansionskim aktivnostima, sta moze sve da se radi nakon skijanja, znaci posle 17h ? Mene najvise zanima postoji li negde neki lep, veliki bazen, da li je guzva i koliko kosta, koliko kosta iznajmljivanje motornih sanki, kakvo je nocno skijanje, ima li dobrih restorana, mozda neka kuglana, bilijar, sta god... Pisite! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Ogi
|
Da li je guzva u bazenu? Ja bih da plivam a ne da se brckam.  Znaci, 20 evra je sauna + parno kupatilo + bazen? A 9 evra samo bazen? A sta ti znaci ovo jakuzzi JEDAN DAN ?  Smem 16 puta tokom dana da dolazim i odlazim?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
bazen u termagu ti je 25KM 3 sata....ove cijene sa sajte termaga nisu tacne....i imas bazen u bistrici 5KM ali nije nesto.... a nakon cijelodnevnog skijanja butelja vina i krevet najbolji izbor 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Da li je guzva u bazenu? Ja bih da plivam a ne da se brckam.  Znaci, 20 evra je sauna + parno kupatilo + bazen? A 9 evra samo bazen? A sta ti znaci ovo jakuzzi JEDAN DAN ?  Smem 16 puta tokom dana da dolazim i odlazim? Nisam nikada primjetio veliku gužvu. Wellness centar Termag Period Cijena u KMSauna, parno kupatilo 2.5 sata 25.00 Sauna, parno kupatilo, bazen dnevno 40.00 Bazen dnevno 18.00 Bazen za djecu do 10 godina 1 dan 9.00 Jacuzzi za 5 1 dan 100.00 Jacuzzi za 4 1 dan 90.00 Jacuzzi za 3 1 dan 75.00 Jacuzzi za 2 1 dan 55.00 Jacuzzi za 1 1 dan 35.00 Solarium 1 min 2.00
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jjužlidav
Novi član

|
A da li se može kupiti polunevna karta za bazen ili po satu?? I kolko košta ako se može?? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
5 maraka bistrica , termag 25 markica
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jjužlidav
Novi član

|
A gdje su ti bazeni bistrica???  Mislim hotel sam našla, al me zanima dal je ta bistrica negdje u blizini?? Neki hotel ili??? Malo sam zbunjena??
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
A gdje su ti bazeni bistrica???  Mislim hotel sam našla, al me zanima dal je ta bistrica negdje u blizini?? Neki hotel ili??? Malo sam zbunjena?? Bazen Bistrica se nalazi u istoimenom hotelu http://www.jahorina.org/logos/mapa-jahorina.jpg
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1]